Happy & Healthy for Simavi

19%

€185,-

Opgehaald van € 1000

nog 73 dagen

Tot einddatum 31 december

Steun deze actie

Het verhaal

Ik ben Marieke; Natuurvoedingsadviseur én ik werk voor Simavi! Al bijna 6 jaar zet ik mij als HR Manager in om onze mensen Happy & Healthy te houden. De vraag hoe je happy & healthy blijft, houdt mij privé ook bezig. Gezonde voedingkeuzes zijn daarin voor mij belangrijk. Ik ben dol op lekker eten en het geeft me een kick als ik daar een gezonde draai aan weet te geven. Daarom heb ik een opleiding tot Natuurvoedingsadviseur gedaan en in december 2020 met succes afgerond! Als jij ook nieuwsgierig bent naar hoe je (nog) gezonder kunt eten of een concrete voedingsadviesvraag hebt, dan doneer ik heel graag mijn kennis én tijd, in ruil voor een donatie* voor Simavi!

*Uiteraard mag je achteraf bepalen wat je wilt doneren.

Mijn motivatie

Gezondheid staat centraal in het werk van Simavi voor vrouwen en meisjes in Afrika en Azië. En daardoor ook in mijn werk voor de professionals binnen deze te gekke organisatie! Door middel van deze actie hoop ik jou ook te mogen inspireren om te werken aan je gezondheid! Door samen met jou je voedingspatroon onder de loep te nemen, hoop ik tegelijkertijd een mooi bedrag in te zamelen voor Simavi! Ga jij deze uitdaging samen met mij aan?

Tijdlijn

€ 60
Door La Bets
Na die gesprekken met jou begint het nu echt te dagen dat gezond eten echt niet moeilijk is en toch heel lekker kan zijn zijn hoewel....zo'n saucijzenbroodje....hmmm..zucht!
€ 100
Door Brigitte
Dank je wel voor je rijke en zorgvuldige natuurvoedingsadvies Marieke! Mijn vragen gingen over mijn vegan eetpatroon en over de overgang en ik heb concrete tips en informatie ontvangen waar ik zelf mee verder kan. Heel waardevol! Graag doneer ik aan Simavi!
€ 20
Door Liesbeth
Please help me lose weight!
€ 5
Door Saskia
Go Marieke!
Actie gestart op: 10 maart 2021

Over Simavi

Een gezond leven voor iedereen

Want wie gezond is, kan zich ontwikkelen en zo uit de armoedespiraal komen. Ontdek ons nieuws en de verhalen per thema.

Inspireer je vrienden

Deel deze actie