Namens Dita & Ernst

0%

€0,-

Opgehaald van € 5000

nog 0 dagen

Tot einddatum 11 april 2020

Steun deze actie

Het verhaal

Je hebt onze uitnodiging ontvangen voor ons feest op zaterdag 4 april 2020. Jouw komst is ons cadeau. Daarnaast kan je ons blij maken met een donatie aan Simavi. Dat kan heel simpel via bovenstaande donatie opties. Elke donatie, groot of klein, is welkom en wordt door ons zeer gewaardeerd!

Mijn motivatie

Wij beseffen ons als bewoners van Nederland – en straks ook van Nieuw Zeeland – dat wij toegang hebben tot alles wat nodig is voor een goede gezondheid en een gezond leven: toegang tot schoon water, toiletten, zorginstellingen, medicijnen en ga zo verder.

In veel landen is dit echter niet het geval. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een gezond leven. Daarom vragen wij jullie als afscheidscadeau een bijdrage te leveren aan Simavi, een ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor een gezond leven voor iedereen.

Een bijdrage overmaken is heel gemakkelijk: klik hier boven op één van de donatiesuggesties of klik op “ander bedrag” om zelf de grootte van een donatie te bepalen. Vul je betaalgegevens in, om vervolgens optioneel een persoonlijk bericht voor ons achter te laten. Dit kan anoniem, maar uiteraard bedanken we je liefst persoonlijk!

Wij willen jullie bij voorbaat al bedanken voor alle donaties, het prachtige afscheidsfeest en we weten zeker: dit is geen vaarwel, maar tot ziens!

Tijdlijn

Actie gestart op: 05 maart 2020

Over Simavi

Een gezond leven voor iedereen

Want wie gezond is, kan zich ontwikkelen en zo uit de armoedespiraal komen. Ontdek ons nieuws en de verhalen per thema.

Inspireer je vrienden

Deel deze actie