Hike For Health Dopper edition (Jantine)

92%

€3000,-

Opgehaald van € 3250

nog 0 dagen

Tot einddatum 27 februari 2020

Steun deze actie

Het verhaal

Impact. Daar kun je ons bij Dopper midden in de nacht voor wakker maken. En maar weinig dingen hebben een grotere impact dan iets zelf ervaren. Met dat in gedachten, organiseert Dopper in februari/maart 2020 de Water & Waste Academy Week.

De wat? Een educatieve reis naar Nepal, waar het complete Dopper-team zelf meemaakt hoe een leven zonder schoon water eruitziet. Wat ons werk hier betekent voor mensen daar. En waarom het zo hard nodig is.

We bezoeken Dopper’s lokale projecten, spreken met de gemeenschap en leren over hun uitdagingen rondom water en afval. Daarnaast dragen we bij aan de impactvolle activiteiten van onze langdurige partner Simavi middels een uitdagende gesponsorde trektocht van 50km door de Himalaya. Dopper doneert per werknemer een inspirerend startbedrag. Maar elke sponsorcent telt. Om (schone) druppel voor druppel een golf aan impact te maken.

Je kunt via deze link bijdragen aan schoon water. In iedere oceaan, uit elke kraan.

Mijn motivatie

Elke stap is een stap vooruit. Zo ook de kans om op mijn eigen manier bij te dragen aan de fantastische projecten die mijn bedrijf Dopper ondersteunt.

Tijdlijn

€ 3000
Door Dopper
Good Luck!
Actie gestart op: 24 januari 2020

Over Simavi

Een gezond leven voor iedereen

Want wie gezond is, kan zich ontwikkelen en zo uit de armoedespiraal komen. Ontdek ons nieuws en de verhalen per thema.

Inspireer je vrienden

Deel deze actie