Hike for Health oktober 2021- Een gezond leven voor iedereen!

140%

€4190,-

Opgehaald van € 3000

nog 0 dagen

Tot einddatum 6 juni

Steun deze actie

Het verhaal

HELAAS! De reis gaat DEFINITIEF NIET door, zie update in de tijdlijn hieronder.

Oktober 2021 (oorspronkelijk maart 2020) gaat het gebeuren….Ik ga samen met, en voor, Simavi, de Hike for Health in Nepal doen. Een uitdagende tocht van 50 km in 5 dagen met als hoogtepunt de top van Poon Hill op meer dan 3200 meter in het ruige Himalayagebergte. Met als doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor betere hygiëne, toiletten en watervoorzieningen in de meest arme gebieden van Nepal. Nepal kent namelijk de hoogste moedersterfte van Azie en daarnaast ook een hoog kindersterfte.

En daar heb ik jouw hulp hard bij nodig! Om mee te doen aan de Hike for Health zamel ik minimaal 3000 euro in. Wil je me helpen dit doel te bereiken?

Jouw bijdrage gaat rechtstreeks naar de projecten in Nepal. Mijn reis en verblijf betaal ik zelf. Tijdens de reis bezoeken we twee projecten van Simavi waar ons ingezamelde geld direct naar toe gaat. Een afgerond project waar ik kan zien wat er met het ingezamelde geld kan worden gerealiseerd en een project in Kapilvastu waar onze hulp hard nodig is.

Hoe mooi zou het zijn als ik die 3000 euro ophaal en we daarmee een bijdrage leveren aan een gezondere toekomst voor Nepal!

Help je me mee? Ieder bedrag wordt gewaardeerd en komt volledig ten goede van het project van Simavi.

Mijn motivatie

Precies twee jaar geleden stond mijn leven even stil en daarna op z’n kop. Ik had borstkanker en niet de beste papieren in handen. Ik ging een pittig traject, ik noem het maar een all-inclusive behandeltraject, in. Nu twee jaar verder voel ik me weer goed en besef ik maar al te goed dat het niet vanzelfsprekend is dat je gezond, oud, wordt. En dat ik geluk heb dat ik aan deze kant van de wereld ben opgegroeid en leef. Op Valentijnsdag 2020 word ik 50 jaar. Ik heb besloten om naast een feestje ook iets moois en goeds te doen voor anderen die het niet zo goed hebben getroffen als ik.

Ik ga de Hike for Health doen, om moeders en kinderen in Nepal een betere toekomst te bieden door schoon water, voorlichting en sanitaire voorzieningen. Een goede gezondheid is de basis van alles. Dat heb ik zelf mogen ondervinden. Alleen als je gezond bent, kun je je sociaal en economisch ontwikkelen, het heft in eigen handen nemen en je dromen najagen. Alleen als je gezond bent, kun je jezelf ontwikkelen, voor je gezin zorgen en de armoedespiraal doorbreken. Dat is waarom Simavi werkt aan een goede gezondheid voor iedereen. En ik wil daar graag met deze Hike for Health een steentje aan bijdragen!

Tijdlijn

€ 60
Door Piet
Jammer , maar het goede doel gaat door.
€ 60
Door Leo en Klazien
Vervelend dat de hike weer niet doorgaat. Maar jij gaat door met de actie waarvoor hulde !
Sacha Vuijk
Ja, heel jammer! Maar super dat jullie dit nog steeds steunen!
Update van Sacha Vuijk

Het is al weer enige tijd geleden dat ik besloot om mee te doen met de Hike for Health naar Nepal. Een 5 daagse hike door de Himalaya en een bezoek aan de projecten van Simavi. Hiervoor heb je een donatie gedaan om mij in deze persoonlijke challenge te steunen. De reis zou in maart-april 2020 plaatsvinden. Helaas is deze vanwege COVID-19 al meerdere keren verplaatst met oktober 2021 als laatste datum. Helaas hebben we afgelopen week het bericht ontvangen dat deze datum ook niet doorgaat. De pandemie woekert voort in India en Nepal en de lokale bevolking heeft het zwaar. Alle reden dus om niet te gaan. Er wordt ook geen nieuwe datum meer geprikt. Eerst moet het virus onder controle zijn in landen zoals Nepal. Dit betekent dus ook dat mijn reis en challenge helaas definitief niet doorgaat. Je sponsorgeld komt echter wel goed terecht want het geld is nu harder nodig dan ooit in Nepal om de gezondheid van moeder en kind te verbeteren. Ik wil je daarom heel hartelijk bedanken namens mijzelf en zeker namens de moeders en kinderen in Nepal die hiermee geholpen worden. Ik word in ieder geval op de hoogte gehouden van de vorderingen van het project.
Groet Sacha

Update van Sacha Vuijk

Al een behoorlijke tijd geleden na de laatste update. Corona gooit behoorlijk roet in het eten, maar wat in het vat zit..... De reis is inmiddels voor de 3e keer uitgesteld en staat nu gepland voor oktober 2021! Hopelijk kan ik dan daadwerkelijk de Hike for Health lopen in Nepal. k blijf lekker wandelen en trainen voor volgend jaar. Pas nog in Zuid Limburg (zie foto).
Blijf allemaal gezond en tot later!

Update van Sacha Vuijk

Helaas! Het zat er ook wel dik in. De Hike for Health wordt uitgesteld. Nepal heeft zijn grens dicht gezet, Nederland is in de ban van het Coronavirus. We willen uiteraard niet het virus naar Nepal brengen of dat medereizigers elkaar besmetten. Ook waren er al vluchten van medereizigers geannuleerd. Dus in november gaan we een nieuwe poging wagen! Ik vind het heel erg jammer, had er enorm naar toe geleefd, hard getraind, en was er dus klaar voor, fysiek en mentaal.
Aan de andere kant is dit ook gewoon maar een reis die op een later moment kan worden ingehaald. Mensen die nu het coronavirus hebben en ziek thuis zijn of in het ziekenhuis liggen, mensen die familieleden of vrienden in hun omgeving hebben die ernstig ziek zijn en alle mensen die zorgen dat de crisis niet uit de hand loopt, de zieken verzorgen en behandelen hebben het op dit moment veel zwaarder. Dus alles is weer relatief!
In ieder geval dank voor alle donaties. Deze komen echt ten goede aan het project waarvoor gedoneerd is. Ik hou jullie op de hoogte in de voorbereiding naar november en tijdens de reis.

€ 60
Door Sacha
Extra donaties contant ontvangen.
€ 40
Door Yvonne
Lieve Sas, super dat je dit gaat doen voor het goede doel! Het zal een mooie en bijzondere ervaring gaan worden, Je bent een topper!
€ 20
Door Anita
Fijne verjaardag Sas, wat een kanjer ben je, dat je dit doet!
€ 50
Door Nathalie
Goed bezig en heel veel succes, groetjes nathalie en kristel
€ 20
Door Petra
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Sas en super mooi dat je dit gaat doen!
€ 25
Door Marjolijn
Happy birthday! Wat een prachtig doel heb je uitgekozen! Je bent een topper! Tot vanavond! X
€ 40
Door Simon en Ugonia
Succes en veel plezier!
€ 25
Door Linda
Heel veel succes Sacha!
€ 20
Door Ronald en Marjolijn
Superveel succes!
€ 30
Door Johan
Ha Vuykie, super stoer dat je voor Simavi gaat hiken! Dragen wij graag aan bij. Daarbij natuurlijk Van Harte met 50 jaar jong! Daar gaan we straks op drinken. Liefs en groet, Debby & Johan
€ 25
Door Petra en Dirk
Lieve Sacha! Je bent een topper! Wij vinden het super dat je dit doet en wensen je heel veel succes en plezier toe in Nepal!
Sacha Vuijk
Dank jullie wel!! Super lief!
€ 50
Door K&R
Op naar de top topper 😊🥾🥾👣👍
Sacha Vuijk
Oooh, dank jullie wel!! Wat een geweldig bedrag! En op naar de top! 😄
€ 15
Door Bianca
Sacha heel veel succes!!
Sacha Vuijk
Jaaa! Dankjewel!!
€ 30
Door Linda
You can do it!! X
Sacha Vuijk
Yes I can 😉. Dankjewel voor deze mooie bijdrage!!
€ 50
Door Marion
Heel veel succes!!
Sacha Vuijk
Wow! Wat een geweldige bijdrage! Dankjulliewel!!
€ 15
Door Fred
Succes topper😉
Sacha Vuijk
Dankjewel! Wat lief dat je me sponsort!!
€ 50
Door Soraya
Super dapper van je!!! Veel succes en plezier met dit leuke avontuur!!! We denken aan je. Liefs Lucien, Soraya, Jayson en Lyndi
Sacha Vuijk
Superlief!! En dankjulliewel voor de steun en mooie donatie!
€ 15
Door Petra
Ik steun jou op jouw verjaardag voor dit goede doel!
Sacha Vuijk
Super lief van jou!! Dankjewel!
€ 50
Door Marianne
Hieperdepiep hoera!! Gefeliciteerd en heel veel succes met deze actie én met de Hike for Health! X
Sacha Vuijk
Hahaha, dankjewel Marianne én Ilka 🤣!! Wat een geweldige donatie!
€ 25
Door Marieke
Heb een fantastische hike en mooi dat je dit doet voor dit goede doel XXX Marieke
Sacha Vuijk
Wow, geweldig!! Dank je wel!
€ 30
Door Marlene
Lieve Sachs, wat ben je toch een stoere kanjer! Heel veel succes en plezier! Diepe buiging en petje af👏 Lieve groet en van harte gefeliciteerd natuurlijk.😘
Sacha Vuijk
Dankjewel!! Super lief! 😘
€ 50
Door Deborah
Heel veel succes en plezier!
Sacha Vuijk
Zooo!! Super lief! Dankjewel! En zie je volgende week!
Update van Sacha Vuijk
Fb img 1581092121762

Het gaat zo langzamerhand toch opschieten. Vorige week een pre-departure bijeenkomst gehad: de laatste informatie gekregen en met elkaar een looptraining gedaan. Helaas was het niet echt lekker wandelweer. Maar dat mocht de pret niet drukken. Een mooi tochtje door de bossen bij Baarn en kasteel Groeneveld.
Vandaag vaccinaties gehaald en mijn visum. Dus dat is geregeld! Nu nog wat trainen en bedenken wat er allemaal mee moet!

€ 15
Door José
Lieve Sacha, super geweldig dat je dit doet! Heel veel succes en heel veel liefs. José
Sacha Vuijk
Dankjewel! Dat is lief. Spreek je snel!
€ 60
Door Gerard
Supergoed dat je dit doet! Wij wensen je plezier, energie en succes! Alle goeds, Jolande & Gerard
Sacha Vuijk
Oooh, waanzinnig mooie donatie! Dank jullie wel! En daarna maar eens koffie om bij te praten!
€ 30
Door Jiska
Super goed dat je dit doet. Succes en veel plezier!
Sacha Vuijk
Zo, wat een mooie donatie! Dankje wel! Super lief!
€ 20
Door Lian
Sacha, veel succes en plezier in Nepal.
Sacha Vuijk
Hé Lian, dankjewel voor de mooie donatie. En jij van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag!
€ 25
Door Anne
Dat het een hele mooie ervaring mag worden
Sacha Vuijk
Dank je wel! En het zal vast een geweldige ervaring zijn. Je ziet wel wat voorbij komen.
€ 60
Door René & Marije
Lieve Sacha, go go go! Wat een prachtig initiatief. Heel veel plezier in de Himalaya. Veel liefs René en Marije
Sacha Vuijk
Dank jullie wel!! Een fantastische bijdrage! En tot snel!😘
€ 30
Door Marja
Sacha geweldig dat je dit gaat doen. Petje af. Heel veel succes 👍
Sacha Vuijk
Wow!! Dank je wel, prachtige donatie!
€ 90
Door Sandra Gerda Marloes Coby Silvia Marian
Heel veel succes Sacha! We zijn nu al trots op je 👍 De Powerwalking dames 😃
Sacha Vuijk
Wow!! Wat lief van jullie! En blij dat jullie met mij mee trainen! 👍😄. Dank jullie wel!
Update van Sacha Vuijk
Imgp0846

Whoop Whoop!! Nepal here I come! Het minimale inzamelingsbedrag van 3000 euro is binnen! Ineens is het gewoon zo ver, met super veel dank aan Margriet van Bailine www.(bailinehaaglanden.nl) en de Rotary Club Rijswijk die haar bijdrage verdubbelde! GEWELDIG!! Dankjulliewel!

Maar hiermee stopt het niet, alles wat extra wordt gedoneerd komt tenslotte allemaal ten goede aan de moeders en kinderen in Nepal. Dus we gaan gewoon door!

€ 130
Door Margriet
Wat een kanjer ben jij!maak er een mooie en goede tocht van!
Sacha Vuijk
Dat ga ik zeker doen! En super bedankt voor je enthousiasme en hulp!! De moeders en kinderen in Nepal zijn er blij mee!
€ 130
Door Rotary club Rijswijk
hierbij onze bijdrage dankzij Margriet den Hartog verdubbelen we haar bijdrage
Sacha Vuijk
Geweldig! Wat een fantastisch initiatief van jullie en Margriet. Zeer dankbaar en ik kom graag, na de reis, bij jullie er over vertellen!
€ 40
Door Diana
Een mooi doel, doe je best! 😀
Sacha Vuijk
Dank je wel!! Wat een mooie donatie! De 3000 euro in zicht!
Update van Sacha Vuijk
20200105 105743

Wow! Door een mooie donatie van Building Retail (www.buildingretail.nl) schiet ik ineens naar de 90%!. Dank je wel Robin! En alle anderen natuurlijk die hebben gedoneerd! Ongelooflijk wat jullie doen allemaal bijdragen. Daar zijn de moeders en kinderen in Nepal blij mee!
Ondertussen ben ik hard aan het trainen. Afgelopen weekend de soepentocht en twee keer in de week powerwalken. Dus dat gaat lekker ook.

€ 250
Door Robin Albersen (Building Retail)
Onwijs veel succes Sacha, zeer veel respect dat je je hiervoor inzet. Petje af en veel liefs!! Groet Robin
Sacha Vuijk
Wow!!!!! Ongelooflijk!! Jij brengt het doel wel heel dichtbij! Geweldig! Dankjewel!
€ 25
Door Care About Beauty
Wat ben je een mooi stoer en positief mens! Heel veel succes, maar dit gaat jou zeker lukken!
Sacha Vuijk
Super lief! Dankjewel voor je fantastische bijdrage!
€ 15
Door Caroline
You can do it
Sacha Vuijk
Haha, dankjewel! En dank voor de mooie bijdrage!
€ 50
Door Lia en Peter
Het gaat je makkelijk lukken! Succes.
Sacha Vuijk
Dank jullie wel voor de mooie donatie! Goede jaarwisseling en een mooi 2020!
€ 100
Door Piet en wobke
Tot ziens op je feest
Sacha Vuijk
Zeg, dit is te gek! Jullie hadden al gedoneerd!! Maar geweldig! Fijne dagen en tot in februari!
€ 30
Door Irene
Een kerstcadeau voor jouw trip: gaaf hoor!
Sacha Vuijk
Dat is een mooi kerstcadeau! Dank je wel! Fijne dagen!
€ 50
Door Frans en Elly
Heel veel succes met je trekking
Sacha Vuijk
Wow, fantastisch zeg! Dank jullie wel! Fijne dagen!
€ 50
Door Sandra
Vier het leven, straks op die top :)
Sacha Vuijk
Inderdaad, dat doe ik zeker! Dank voor je mooie bijdrage! En wij zien elkaar in 2020!
€ 20
Door Richard
Fantastisch dat je dit doet, heel veel plezier en succes!
Sacha Vuijk
Super lief zeg! Dankjewel!!
€ 30
Door Loes
Fantastisch initiatief ❤️
Sacha Vuijk
Wow, Loes, geweldig! Dank je wel!
€ 10
Door Angelique
Super stoer, zet ‘em op!!
Sacha Vuijk
Lief van je! Dank je wel!!
€ 20
Door Stephan
Heel veel succes met deze mooie trip
Sacha Vuijk
Dank je wel voor je steun, geweldig!
€ 20
Door Henriette
Lieverd! Mooi initiatief. Ik reis en hike in gedachten mee. ♡
Sacha Vuijk
haha, toch ingetrapt :) En je beleeft alles mee! Dank je wel en gezellige dagen!
€ 50
Door Yvette en Chris
Zet ‘m op!
Sacha Vuijk
Nou zeg! Te gek gewoon! Dank jullie wel!!
Update van Sacha Vuijk
20191208 145819

We zijn op tweederde !! Wat fijn zo net voor Kerst! Dank allen voor jullie bijdrage!
Begin december een eerste looptraining met een deel van de groep gehad. Een mooie wandeling van 15 km bij de Grebbeberg en door de uiterwaarden. Lekker modderig dus... En leuk om al wat mede hikers te leren kennen.
Week daarna de Scheveningen Light Walk van 12,5 km gelopen in de storm. Lekker op schema dus.

€ 30
Door Jeffrey
Mooie aktieve! Wens je heel veel succes! Gr, Jeff
Sacha Vuijk
Wat een kanjer ben je ook! Dank je wel!! Fijne dagen!
€ 10
Door Yvonne
Heel veel succes in maart. En geniet ervan
Sacha Vuijk
Super lief! Dankjewel!! Veel plezier in Portugal!
€ 50
Door Nana
Succes Sacha, je bent een topper!
Sacha Vuijk
Jeetje, wat gaaf! Dank je wel zeg!
€ 25
Door Thijs en hanny
Veel succes
Sacha Vuijk
Dank jullie wel voor de mooie donatie! Wens jullie gezellige feestdagen!
€ 10
Door Paul en inge
Veel succes
Sacha Vuijk
Dank jullie wel! Gezellige kerstdagen!
€ 30
Door Gilles en Emmy
Wat een mooi initiatief Sacha. We wensen je een prachtig avontuur toe!!
Sacha Vuijk
Dank jullie wel! Dat is heel lief en een prachtige donatie! Gezellige kerstdagen en een mooi en gezond 2020!
€ 100
Door Anneke
moedig
Sacha Vuijk
Lieve Anneke, dank je wel voor deze fantastische bijdrage, sprakeloos.....
€ 5
Door Andries en Riet
restant, foutje
Sacha Vuijk
En natuurlijk ook voor deze toegift :)
€ 20
Door Andries en Riet
veel succes gewenst door Andries en Riet
Sacha Vuijk
Dank jullie wel voor deze mooie donatie!!
€ 30
Door Gerrit
Heel goed initiatief. Veel succes met de tocht maar pas goed op jezelf
Sacha Vuijk
Dank je wel Gerrit, super lief dat je de actie steunt. Ik ga zeker op mezelf passen!
€ 20
Door ditte
succes
Sacha Vuijk
Ditte, het is gelukt! Dank je wel voor je mooie bijdrage! Heel lief dat je deze actie steunt!
€ 10
Door Gerard
Een mooie uitdaging voor een zeer mooi doel. Succes met deze tocht. 👍
Sacha Vuijk
Hey Gerard, dank je wel voor je steun en bijdrage! Zeker een mooie uitdaging!
€ 50
Door Rutgerna
Lieve Sacha, Alvast van harte gefeliciteerd! Veel succes met de training en je wandeltocht in 2020. You go girl! XXX Erna en Rutger
Sacha Vuijk
Wow! Fantastisch mooie bijdrage! Dank jullie wel voor jullie steun en aanmoediging :)
€ 20
Door Heleen
Succes Sacha! Wat top van je!
Sacha Vuijk
Lieve Heleen, dank je wel voor de mooie donatie en je steun!
€ 10
Door Jeroen
Heel veel succes, Ik hoef geen armband. Groeten Jeroen van der Wouwer
Sacha Vuijk
Dank je wel Jeroen, dat is lief!
€ 60
Door Piet
Goed van je, zo,'n uitdaging. Nu veel trainen? Tot ziens. Gr Wobke en Piet
Sacha Vuijk
Oh geweldig zeg! Dank jullie wel! Jullie veel sterkte met alle onderzoeken etc.!
€ 30
Door Gita
Heel veel succes en plezier in Nepal! Het is geweldig dat je in actie komt voor de vrouwen en kinderen in Nepal.
Sacha Vuijk
Oh, dat is een mooie bijdrage! Dank je wel zeg! En als dit achter de rug is, kan ik misschien wel wat voor jullie organisatie doen!
€ 20
Door Gerard
mooie actie en veel sucses
Sacha Vuijk
Wat lief! Dank jullie wel! Of dankje sinterklaasje!
€ 100
Door remco
Heel goed doel Sacha, en veel plezier op de trek alvast!
Sacha Vuijk
Zo zeg! Wat een mooie donatie! Dank jullie wel!
€ 20
Door Alie
Ik vind het top van je.
Sacha Vuijk
Dat is lief zeg! Dank je wel voor de geweldige donatie!
€ 15
Door A.A.
Veel plezier en sterkte
Sacha Vuijk
Dank voor de mooie bijdrage!
€ 40
Door Sylvia
Heel veel succes met deze goede actie!
Sacha Vuijk
Wat een geweldige bijdrage! Dank je wel!
€ 100
Door Ilka Design
Sponsorbijdrage vanuit Ilka Design (ontwerp uitnodiging feestje)
Sacha Vuijk
Dank voor het mooie ontwerp en de sponsorbijdrage!
€ 100
Door Paul
Prachtige uitdaging Sacha. Fijn dat je er aan toe bent. We horen de verhalen wel van Pa en Ma. Succes en go for it.
Sacha Vuijk
Wow! Ben er stil van! Wat een mooie bijdrage! Dank je wel! En je hoort het zeker allemaal!
€ 30
Door henk en fia
goeie actie
Sacha Vuijk
Geweldig! Dank jullie wel!
€ 20
Door Frits
Geweldig om dit te mogen doen
Sacha Vuijk
Dat is het zeker! Dank voor je mooie bijdrage!
€ 30
Door Monique
Succes meis, echt respect voor je😍💪💋
Sacha Vuijk
Oh, dat is lief van jou! Dank je wel!
€ 30
Door Henny
Suc6 Sacha
Sacha Vuijk
Geweldig Henny! Dank jullie wel!
Update van Sacha Vuijk
Depositphotos 31822695 m

Geweldig! De eerste 1000 euro is binnen! We zijn lekker op weg! Dank jullie voor de mooie donaties!

€ 55
Door pap en mam
de eerste 1000
Sacha Vuijk
hoppetee! Ik ben vandaag niet jarig, maar geweldig fijn dat de eerste 1000 is bereikt!
€ 50
Door Leo en Klazien
Succes en goede reis
Sacha Vuijk
Oh dat is lief zeg! Super leuk dat je jullie deze actie steunen! Dankjulliewel!
€ 50
Door Carin
Wij Quintastics moeten elkaar steunen, zet 'm op bikkel!
Sacha Vuijk
hahaha, ja precies! Dankjewel voor deze mooie 50 euro. Tuurlijk, 50!!!
€ 20
Door Rosita en Henk
Wauw, Sacha. Mooi streven en mooi doel. Zet hem op!
Sacha Vuijk
Superlief! Dankjewel voor jullie mooie donatie!
€ 30
Door Ciska
Voor een goed doel!! Veel succes Sacha! Liefs, Ciska
Sacha Vuijk
Fantastisch zeg! Dankjewel!
€ 60
Door Thea
Zet hem op, zussie!
Sacha Vuijk
Dankjewel grote zus voor de geweldige donatie!
Update van Sacha Vuijk
20191124 121556

Wat superfijn, de eerste 25% is binnen! Dank allemaal voor jullie steun!
Vandaag een trainingswandeling gemaakt door de duinen in de buurt! Een goede voorbereiding....

€ 50
Door Esther
Goede actie. Heel veel succes!!
Sacha Vuijk
Oh wow zeg! Fantastisch! Dankjewel.
€ 30
Door Asmae
Hai Sacha, Super tof dat je dit doet! Ook Saloua en ik steunen je hier in. 💪🏻
Sacha Vuijk
Dankjullie wel! Wat lief en geweldig dat jullie me hierin steunen!
€ 60
Door Tecls
Ben ook ooit in Nepal geweest. Daar kunnen ze wel wat steun gebruiken vanuit onze welvaart. En wat heerlijk om zo gezond te zijn dat je lijf dit kan. Groet tecla
Sacha Vuijk
Wat lief dat je deze actie steunt! Jij weet hoe nodig het is! Dankjewel voor de prachtige donatie.
€ 30
Door Dimitri
Top actie Sacha 👍 Geniet van de tocht 😃
Sacha Vuijk
Hey Dimitri! Wat fijn dat je me steunt! Dank voor de mooie donatie!
€ 20
Door Arjan
Zeg daar maar eens nee tegen! 😉
Sacha Vuijk
Haha, gelukkig zei je JA! Dankjewel!
€ 20
Door Imre
Natuurlijk steun ik jou!
Sacha Vuijk
Lief! Dankjewel topper!
€ 10
Door Robert-Jan
Goede actie! 👍🏻👍🏻Succes met lopen!💪🏻
Sacha Vuijk
Hey! Wat leuk dat je me steunt! Dankjewel, ik ga mijn best doen :)
€ 30
Door Robbert
Hey Sacha, heel erg mooi en gaaf wat je gaat doen na een hele zware periode. Fijn dat je iets moois voor anderen gaat doen en nog fijner dat je je zelf ook beter voelt!
Sacha Vuijk
Wat fijn dat je me steunt met zo'n mooie bijdrage! Dankjewel!
€ 15
Door Astrid
Veel succes Sacha!
Sacha Vuijk
Dankjewel! En dat in dure tijden met een nieuw huis! Lief!
€ 60
Door Puck
Zet hem op Sas! Je bent een wereldtopper, ik krijg energie van jouw energie! Xxx
Sacha Vuijk
haha, ik doe mijn best! Dank voor de mooie donatie!
€ 15
Door Diana
Wat een mooie gedachte en heel veel succes
Sacha Vuijk
Dankjewel! En we gaan ons best doen! :)
€ 50
Door Leon
Hoi Sacha. Mooie actie hoor! Wij doen meer voor 1 euro voor ieder levensjaar!
Sacha Vuijk
Kijk, dat is logica! Dankjewel voor het super mooie bedrag!
€ 50
Door Lineke
Wat een top-actie van een top-vrouw. Ik wens je heel veel succes en plezier met De Hike en alle voorbereidingen.
Sacha Vuijk
Haha, nou, ik kan wel met jou in training :). Dankjewel voor je mooie bijdrage!
€ 15
Door Cees
Veel succes kanjer👍☘️
€ 100
Door Liesbeth
Je bent een kanjer!!!
Sacha Vuijk
Wat een fantastisch mooie donatie! Dankjewel!
€ 50
Door Rob
Ook leuk!!
Sacha Vuijk
Geweldig! De eerste donatie! Dankjewel!
€ 100
Door Sacha Vuijk
De eerste bijdrage van mezelf!
Actie gestart op: 27 oktober 2019

Over Simavi

Een gezond leven voor iedereen

Want wie gezond is, kan zich ontwikkelen en zo uit de armoedespiraal komen. Ontdek ons nieuws en de verhalen per thema.

Inspireer je vrienden

Deel deze actie