Hike For Health Nepal 2019

102%

€3045,-

Opgehaald van € 3000

nog 0 dagen

Tot einddatum 30 november 2019

Steun deze actie

Het verhaal

In november 2019 ga ik met een groep van 27 deelnemers een 10-daagse trektocht door de Himalaya maken om aandacht te genereren voor de gezondheid van moeders en kinderen in Nepal. Tijdens de reis bezoek ik de ‘Hike for Health’ projecten van Simavi in Kohalpur en Kapilvastu. Hier zal ik zelf de handen uit de mouwen gaan steken en krijg ik te zien welke resultaten met mijn sponsorgeld worden behaald. Ik betaal mijn eigen reis- en verblijfskosten, maar met mijn inzet en jouw steun kan er een enorm verschil worden gemaakt in de persoonlijke voorzieningen van moeders en kinderen, zoals schoon drinkwater, scholing en leefomstandigheden.

Lees snel hieronder waarom ik mij ga inzetten voor de ‘Hike for Health’ projecten van Simavi en waarom ik jouw steun daarbij nodig heb!

Mijn motivatie

Het eerste moment, waarop een moeder haar kind mag vasthouden. Het eerste contact, het warme gevoel dat ontstaat wanneer haar kind gezond en wel zachtjes in haar armen kroelt.

Helaas is voor vele vrouwen dit onbezorgde moment geen vanzelfsprekendheid. Laat staan in ontwikkelingslanden als Nepal. Geen (professionele) medische zorg en sanitaire voorzieningen zijn hier tijdens een bevalling aanwezig. Het feit dat Nepal de hoogste moeder- en kindersterfte van Azië kent, heeft een enorme impact op mij gemaakt. In mijn ogen hoort basisgezondheid een wereldwijd begrip te zijn. Dat is waarom ik mij inzet voor het ‘ Hike for Health Nepal’ project.

Samen met Simavi zal ik mij gaan inzetten om zowel de kinder- als de moedersterfte sterk naar beneden te krijgen door een goede combinatie van onderstaande middelen:

(1.) financiële positie van moeders en kinderen verbeteren, wat leidt tot een betere toegang tot gezondheidszorg.
(2.) voorlichting en kennisoverdracht op het gebied van basis hygiëne geven, zodat veel voorkomende ziekten als diarree en uitdroging voorkomen kunnen worden.
(3.) het aanleggen van toiletten en watervoorzieningen voor een goede basisgezondheid.

Om deze doelen te bereiken, heb ik jouw hulp hard nodig. Iedere gift is zeer welkom en de opgehaalde opbrengsten gaan rechtstreeks naar de Simavi projecten in Nepal.

Alvast bedankt en blijf op de hoogte van mijn avontuur door mij op Facebook en / of Instagram te volgen! In de vorm van korte video's en/of blogs zal ik hier verslag doen van mijn crowdfundingsacties en mijn reis in Nepal.

https://www.youtube.com/watch?v=5DpfIRiZJs0

Tijdlijn

€ 10
Door Sascha
Zet ‘m op meid! X Sascha
€ 20
Door Yvet
Heel veel succes mop.. wat een fantastisch doel! Zet hem op! Liefs
Charlene Brouwer
Lieverd, ook hier wil ik je nogmaals bedanken voor je donatie! Topper dat je bent. Jammer genoeg zien we elkaar as zaterdag niet, maar we spreken snel af wanneer ik terug ben. Dikke knuffel liefs xx
€ 15
Door Kim
Veel succes lieve Char!!!!
Charlene Brouwer
Lieve Kim, ook hier wil ik je nog bedanken voor je donatie! Echt te gek dat je me wilt steunen. Liefs xxx
€ 34
Door Jessica
Toi toi toi! Geniet van het prachtige land en het prachtige Annapurna gebied!
Charlene Brouwer
Hi Jessica, allereerst ontzettend bedankt voor je mooie donatie! Heel bijzonder dat je mij hiermee wilt steunen en met jouw donatie heb je ervoor gezorgd dat ik mijn streefbedrag heb bereikt!!! Heel gul van je. Wij mogen nog :D. Over twee weken vertrekken we richting Nepal voor 2 weken. Oehh zo te lezen moet ik er nog wat meer trainingsuurtjes in gaan stoppen. Maar een mooie ervaring gehad dus en hoelang ben je zelf geweest? Ik ga heel hard mijn best doen om ervoor te zorgen dat het geldbedrag goed besteed gaat worden. Dank je wel nogmaals en ga ik doen!
€ 20
Door Chelsey Geraerts
Heel veel succes lieverd!
Charlene Brouwer
Lieve Chelsey, ook hier wil ik je bedanken voor je gulle gift. Heel bijzonder dat je mij met het project wilt steunen. We zien elkaar weer snel! Liefs xx
€ 10
Door L
Kuffel!
Charlene Brouwer
Dikke knuffel en kus voor jou!
Update van Charlene Brouwer
Img 4703

De afgelopen maanden hebben mijn medereizigers en ik volop getraind om ons klaar te stomen voor de fysieke challenge tijdens onze reis: een 5-daagse uitdagende trekking door het Annapurna gebergte van de Himalaya. Gemiddeld 15 km per dag lopen we van 110om naar 3200m hoogte. Nu is Nederland niet bepaald vergelijkbaar met Nepal, maar inmiddels zitten er wel wat meer kilometers in de benen en begin ik mij steeds sterker te voelen. Ook vrienden en familie zijn zo lief geweest om mij hierin te steunen en heb ik er al veel gezellige wandeltochten op zitten. Nu is het de kunst om het erin te blijven houden. Alle tips en ideeën over wandelroutes / trainen zijn welkom!

Ik heb nog 2,5 week en €74,- te gaan. Volgende week ga ik meer over de inhoud van het project in Kapilvastu delen. Blijf me dus volgen!

€ 5
Door Judith
Heel veel succes meis en geniet er ook absoluut van, een mooie ervaring. Liefs Sjoerd, Judith en Pepijn
Charlene Brouwer
Hi Judith, graag wil ik jullie nog bedanken voor jullie gift en steun. Ik ga mijn best doen en heel hard genieten! Liefs
€ 5
Door Janna
Nog een klein extraatje! Het is bijna zo ver, spannend!! You can do it!
€ 15
Door Tjardo
Dit heb je nog tegoed van je verjaardag. Veel succes!
€ 20
Door Chermaine
Succes!
€ 20
Door Tamara
Charlene, nogmaals super dat je dit gaat doen. Benieuwd naar je belevenissen.
€ 10
Door Michelle
Super gaaf dat je dit gaat doen voor een heel mooi doel! Heel veel succes en geniet ervan xx
Charlene Brouwer
Wat lief van je! Dankjewel. Te gek dat je mij wilt steunen in dit project. Ga ik doen! Hopelijk zien we elkaar snel weer een keer! Xx
€ 50
Door Marinke
Laatste loodjes!
Charlene Brouwer
Ook hier wil ik je voor je bijzondere donatie bedanken. Het betekent heel veel voor mij en ik ga hard mijn best doen! Liefs xx
€ 10
Door Maya
Hi Charlene, zo goed en gaaf wat je gaat doen!!! Nu al trots op je. Heb hierdoor ook nog wat gedoneerd.
Charlene Brouwer
Dankjewel lieverd! Echt te gek van je! Xx
Update van Charlene Brouwer
534dadb8 c1a7 44b3 94e9 4c7a4592da72

Lieve donateurs,

Precies over 4 weken begin ik samen met 23 andere sportieve hikers, reisorganisatie All for Reasons en Simavi aan ons grote avontuur: Het Hike for Health project in Nepal! Een 5-daagse projectbezoek in Kohalpur en Kapilvastu en een 5-daagse trekkingstocht door het Annapurna gebergte van de Himalaya. Omgeven door besneeuwde Himalaya-toppen trekken we naar Poon Hill op 3.200 meter hoogte.

Afgelopen zondag hebben we onze pre-departure bijeenkomst gehad, waarbij een presentatie over alle details van de reis (op eigen kosten) en de laatste laatste hike training (16,5 km) in de bossen rond kasteel Groeneveld in Baarn werden gegeven.

Nepal komt steeds dichterbij en dat betekent dat ik nog maar een paar weken voor de crowdfunding te gaan heb. Ik heb nog €200 te gaan. Ken jij iemand die mij naar de eindstreep kan helpen?

De komende weken zal ik meer over de inhoud van het project en updates over mijn voorbereiding op de reis gaan delen. Tijdens de reis ga ik proberen een blog (en / of vlog) bij te houden, zodat jullie van mijn avonturen op de hoogte blijven. Tevens gaat een fotograaf/videograaf met ons mee op reis die voor prachtige beelden en een mooie aftermovie zal zorgen. Blijf me dus volgen!

€ 30
Door Nijn en Fowant
Van Nijn en Fowant Zullen we ons eigen sprookje schrijven? Dansende letters op papier Zullen we in onze droom verblijven Zonder einde van den liefde van ons beiden hier Succes lief maatje van uit het verleden ook wij zijn jouw niet vergeten
€ 20
Door Yvonne
Heel veel succes!!! Arno en Yvonne
Charlene Brouwer
Dank jullie wel voor jullie mooie bijdrage. Heel erg waardevol en ik ga mijn best doen! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte. Liefs xx
€ 30
Door Anja en Karen
Charlene het gaat je lukken! Toi toi toi je mede hikers Anja en Karen
Charlene Brouwer
Wooowww Anja en Karen! Ontzettend bedankt voor jullie extra steun! Ik zie zojuist dat jullie gedoneerd hebben. Wat lief van jullie en wat een groepsgevoel krijg ik hiervan. Dat gaat helemaal goed komen in Nepal, ook met jouw been Karen. We slepen je er wel doorheen!❤
€ 200
Door Reijneveld Engineering
In het kader van onze #mvo wensen we je nu al heel veel succes! We kijken ook al uit naar de promofilm van ons bedrijf.
Charlene Brouwer
Ontzettend bedankt voor jullie support en bijzonder gulle donatie! Ik heb er zin in om er als tegenprestatie een video voor jullie bedrijf in elkaar te gaan zetten. We gaan er iets moois van maken!
€ 10
Door Peter en Sylvia
Heel veel succes !!
Charlene Brouwer
Dankjewel voor jullie donatie en steun! Ik ga hard mijn best doen om ervoor te zorgen dat het opgebrachte geld goed besteed wordt in Nepal. x
€ 10
Door Nienke
Toi toi toi❤
Charlene Brouwer
Dankjewel lieve Nienke voor je donatie en steun! ❤
€ 4
Door Jacqueline
Nu nog maar € 499 te gaan! Dat ziet er toch gelijk al veel beter uit :-) Heel veel succes!
Charlene Brouwer
Haha gekkerd! Dankjewel :)
€ 30
Door Karin
Super goed initiatief schat! Trots op jou😘
Charlene Brouwer
Lieverd! Nogmaals ontzettend bedankt voor je donatie! Erg dierbaar en lief dat je me zo steunt! Dikke kus ❤
€ 90
Door Jacqueline
Hi Nepalese “roommate”, vanavond een leuke Hike for Health Bootrun gegeven . Met de opbrengst hiervan wil ik graag jouw hike sponsoren. Tot gauw x
Charlene Brouwer
Lieve "bijna" roommate! Heel erg bijzonder dat je jouw opbrengst aan mijn actie wilt doneren. Op deze manier wil ik je nogmaals bedanken voor je support. Te gek hoe je mij vooruit helpt om het streefbedrag te behalen! Tot snel x
€ 130
Door Wijvenkraam event 2019
In het teken van Nepal heb ik 15 september op de Wijvenkraam (Arnhem) event gestaan. Mijn stand bestond uit tweedehandse spullen zoals kleding, sieraden en schoenen en heerlijke (home-made) cupcakes. €105 winst opgehaald en er zelf €25 bij gelegd!
€ 50
Door Herman & Marian Wollinga
Geld gesponsord gekregen van mijn oom & tante. Ontzettend bedankt allebei voor jullie gulle gift! Ik ga heel hard mijn best doen om ervoor te zorgen dat het geld goed besteed gaat worden in Nepal.
€ 10
Door Maarten
Wat een mooi doel. Je vader vertelde het vandaag. Je één keer ontmoet bij je pa. Ik ben de overbuurman v d houten gedenktekens. Veel succes!! Gr Maarten
Charlene Brouwer
Hi Maarten, heel erg bedankt voor je donatie. Te gek dat je mij wilt steunen en daarmee ook de moeders en kinderen in Nepal! Gr Charlene
€ 15
Door Larissa
Super goed dat je dit gaat doen, heel veel succes meis!! X
Charlene Brouwer
Wat lief van je! Dankjewel voor je steun meid :D Waardeer ik enorm van je. X
€ 35
Door TMT Antois
Prachtig doel
Charlene Brouwer
Wauw! Te gek jongens :D Heel erg bedankt en Antois in het bijzonder! (je verjaardagskado ingewisseld voor een donatie naar Nepal).
€ 50
Door Mieke en Wasili
Wat een mooi doel door een dame met een hart van goud! Op naar de 100%! XX
Charlene Brouwer
Ontzettend lief van jullie! Dank jullie wel voor jullie gulle bijdrage! Echt te gek :D Ik ga mijn best doen! Liefs XX
€ 20
Door Wim
Supertof dat je dit doet :)
Charlene Brouwer
Heel erg lief van je! Dankjewel voor je donatie :) Liefs xxx
€ 15
Door Ellen
lieverd trots op jou
Charlene Brouwer
Lieve El, ontzettend bedankt voor je donatie! Heel erg fijn dat je mij weer een stukje vooruit hebt geholpen! Topper. Xx
€ 20
Door Jenny en Stephan
Mooie actie! Succes
Charlene Brouwer
Heel erg bedankt voor jullie donatie, Jenny en Stephan! Ik waardeer het enorm dat jullie mij hiermee steunen. Hopelijk tot snel!
Update van Charlene Brouwer
Bhfs0068

Afgelopen week heb ik als vrijwilliger 2 dagen lang dankbaar werk mogen doen tijdens de zorgvakantieweek van de Noord Holland groep in het Rooseveltpaviljoen te Doorn. Deze vakantieweek wordt elk jaar georganiseerd door de stichting Rooseveldweek st. Holydays en is bedoeld voor mensen met een beperkte gezondheid. Tijdens de 2 dagen heb ik mezelf ingezet als rolstoel duwer en heb ik geassisteerd met de wellness/beauty middag van de dames.

Als dank voor mijn inzet kreeg ik de mogelijkheid om tijdens de zondagse kerkdienst een presentatie over mijn actie en het Hike for Health project te geven. Het pastoraal team had daarbij besloten om dit jaar de collecte-opbrengst van maar liefst €320,- aan Nepal te schenken!

Ik ben nog steeds ontroerd en overweldigd over hoe alle verzorgers en gasten zo begaan waren met mijn actie en het project. Niet te vergeten hoe bijzonder ik in de groep werd opgenomen en ik mij meteen op de eerste dag al thuis voelde. Ik wil op deze manier iedereen nogmaals ontzettend bedanken voor de gulle donaties en steun!

Met deze bijdrage is inmiddels de €2000 gepasseerd en is al 68% van het uiteindelijke streefbedrag bij elkaar verzameld.

Om de zorgvakantieweek mogelijk te maken, zoekt de stichting Rooseveldweek st. Holydays elk jaar nog vrijwilligers. Of het nu voor 1 dag of voor een hele week is, iedereen is welkom en een zorgachtergrond is geen vereiste. Interesse? Laat het me weten en ik kan je naar de juiste personen doorverwijzen.

€ 320
Door Rooseveldweek St. Holydays
2 dagen als vrijwilliger geholpen tijdens de zorgvakantieweek van de Noord Holland groep in het Rooseveltpaviljoen te Doorn. Als dank voor mijn inzet de mogelijkheid gekregen om een presentatie over mijn actie te geven. Het pastoraal team had daarbij besloten om de collecte-opbrengst aan Nepal te schenken! Ik wil iedereen nogmaals ontzettend bedanken voor de gulle donaties en steun!
€ 15
Door Marleen
Succes!
Charlene Brouwer
Ontzettend bedankt Marleen! Erg fijn dat je me wilt steunen. Mag ik je vragen hoe je op mijn actie gekomen bent? Groetjes
€ 30
Door Arnold
Hoi Charlene, Heel veel succes met deze actie.
Charlene Brouwer
Hier wil ik je ook nog even bedanken voor je gulle bijdrage! Heel erg bedankt Arnold en ik ga mijn best doen!
€ 20
Door Anneke
gaaf initiatief, succes met de hike en dat je maar meer dan 3000 euro mag ophalen. fijne hoofdsponsor trouwens (Tramontana).
Charlene Brouwer
Te gek Anneke! Dankjewel voor je donatie. Ik ga heel hard mijn best doen en blijf me gerust volgen op mijn social media kanalen (clebbrouwer). Een hele fijne hoofdsponsor ;)
€ 10
Door Elien
Hi lieverd, Heel veel succes daar, super trots op je! Lfs, Elien
Charlene Brouwer
Lieverd! Ook op deze manier bedank ik je nog even! Dikke kus voor jou.
€ 20
Door Lenie
Veel succes en wat een top inzet👍🏼
Charlene Brouwer
Ontzettend bedankt Lenie! Je hebt mij weer een stap vooruit geholpen. En naar schoon drinkwater en sanitair in Nepal! Fijne dag gewenst!
€ 12
Door Kopers op de Tramontana Sample Sale
Donatie van een aantal aardige kopers op mijn bedrijfs' (Tramontana) Sample Sale gekregen.
€ 15
Door Fleur
Zet 'm op Charlene! Super goed dat jij je inzet voor moeders met kinderen in Nepal. Go for it!
Charlene Brouwer
Wauw Fleur! Ontzetend bedankt voor je donatie. Erg leuk dat je me steunt :) Ga ik doen!
€ 375
Door Popov Tramontana BV
Tramontana geeft een bijdrage aan een watercommittee. Heel veel succes Charlene!
Charlene Brouwer
Wat een geweldig bedrag door het bedrijf waar ik vol trots voor mag werken! Ontzettend bijzonder dat ik zo door mijn collega's wordt gesteund en dat er met deze donatie een watercommittee in Nepal kan worden opgezet. Heel erg bedankt en ik hou jullie allemaal op de hoogte van mijn belevenissen! Op naar gezond drinkwater voor iedereen!
€ 20
Door John
Dag Charlene, We kennen je ouders van vakantie in India. We hebben gehoord van de geweldige actie die jij gaat uitvoeren en daar dragen we graag aan bij! John en Jacqueline van Engelen
Charlene Brouwer
Beste John & Jacqueline, heel erg bedankt voor jullie donatie en daarmee jullie steun. Ik waardeer het ontzettend!
€ 50
Door Feikje
Succes met de actie liefs van ons!
Charlene Brouwer
Lieve ome Jan en tante Feik! Ontzettend bedankt voor jullie gulle donatie. We gaan er zeker veel goede dingen mee opzetten. Ik hou jullie op de hoogte! Liefs
€ 25
Door Serah
Lief knuffel zusje ,wat een toppertje ben je dat je deze bijzondere reis aangaat. Wil je nog heel veel met mij knuffelen?,zodat je al deze knuffels van mij daar kan doorgeven ?knuffff Serah.🐶💖💕
Charlene Brouwer
Haha lief knuffelzusje! Dankjewel voor je donatie. Lief!🐶💖💕
€ 30
Door Rianne
Zo mooi dat je dit gaat doen! Topper😘
Charlene Brouwer
Lieve Rianne! Ook via deze weg wil ik je nog even bedanken voor je gulle donatie. Ik waardeer het enorm en vind het bijzonder dat, ondanks we elkaar een tijdje niet meer hebben gezien, je mij hierin steunt. Hopelijk komen we elkaar snel weer een keer tegen! Veel liefs
€ 10
Door Janna
Supergoed van je! Veel succes alvast!! Xx
Charlene Brouwer
Hier wil ik je ook nog een keer bedanken! :D Ik ga mijn best doen! Xx
€ 40
Door Koen
Omdat ik het heel tof vind wat je gaat doen. Kus!
Charlene Brouwer
Koen, hier wil ik je ook nog even bedanken! Te gek dat je me steunt en met zo'n gul bedrag! :) Liefs xx
€ 30
Door Nancy
Succes en hopelijk een fantastisch eindresultaat!
Charlene Brouwer
Lief oud-collegaatje, wat ontzettend lief dat je gedoneerd hebt! Dankjewel en ik ga hard mijn best doen. Ik hoop snel je weer een keer te kunnen zien. Misschien tijdens een vrijdagmiddag borrel? Liefs
€ 30
Door Lucca
Zet hem op schatje!! Super trots op jou <3 love youuuuu x
Charlene Brouwer
Lieverd! Dankjewel voor je gulle donatie! :D :D :D Love you tooooooooo!!! Xx
€ 50
Door Lieke
Hi meis, Zó ontzettend trots op jou dat je dit gaat doen! Heel veel succes en plezier in de voorbereiding en in november in Nepal :) Ik draag op deze manier graag een steentje bij!
Charlene Brouwer
Lieverd, hier wil ik je ook nog even bedanken voor je ontzettend gulle bijdrage. Het betekent zoveel voor me, je bent een topper! Hele dikke kus voor jou en ik ga je op de hoogte houden. Xxx
€ 10
Door Marlous
€10 van mijn lieve tante Marlous ontvangen.
€ 20
Door Marcel en Marian
Lieve Charlene wat een prachtig initiatief! Wat zal het een bijzondere reis worden, kijken uit naar je verhalen.
Charlene Brouwer
Lieve Marcel en Marian, ontzettend lief jullie bijdrage. Dank jullie wel en ik houd jullie op de hoogte! :D Veel liefs
€ 30
Door Vera
Lieve Char, wat stoer dat je dit gaat doen! Bij deze ook van mij een kleine bijdrage. Heel veel succes en vandaag een hele fijne verjaardag!!
Charlene Brouwer
Lieve Veer! Wat ben je toch ook een lieverd. Dankjewel voor je gulle donatie, echt geweldig dat je me steunt. Xxx
€ 30
Door Julian
He heel veel succes daar! En goed dat je zulke dingen wilt doen!!
Charlene Brouwer
Wauw neef! Geweldig dat je mij zo wilt helpen. Enorm bedankt voor je gulle donatie! Liefs
€ 40
Door Dick en Lor
Heel veel succes! X
Charlene Brouwer
Lieve collega's! Heel erg lief van jullie, dank jullie wel! Xx
€ 25
Door Wilma
Heel veel succes
Charlene Brouwer
Heel erg bedankt voor je donatie Wilma! Je hebt mij weer een stap vooruit geholpen. Fijne dag gewenst!
€ 25
Door Ynte
Vooruit voor jou dan ;) En het leuk is dat je ergens zo voor gaat.
Charlene Brouwer
Dankjewel! Echt te gek dat je mij wilt steunen :) Ik waardeer het enorm.
€ 60
Door Ruud en Nicole
Veel succes, mooi en dankbare initiatief.
Charlene Brouwer
Wauw Ruud & Nicole! Ontzettend bedankt voor jullie grote gift! Heel erg bijzonder dat jullie mij vooruit willen helpen. Ik spreek jullie graag een keer als ik bij mijn ouders in Zevenaar ben.
€ 10
Door Anne
Heel veel succes!
Charlene Brouwer
Lieve Anne! Bedankt voor je donatie en je geduld als je elke keer weer mijn verhalen moet aanhoren. Je bent een kanjer!
€ 10
Door Milena
Heel veel succes!
Charlene Brouwer
Lieve Milena, jij en Anne geven mij elke keer weer dat zetje om door te gaan! Jullie zijn topcollega's! Dankjewel :)
€ 10
Door Janet
Heel bijzonder en dapper. Veel succes !! X
Charlene Brouwer
Lieve Janet, dankjewel voor je steun en donatie! Ik waardeer het enorm van je. X
€ 50
Door Ria en Harry
Hoi Charlene, mooi initiatief! We zijn benieuwd naar je reisverslag...
Charlene Brouwer
Wowowow! Dank jullie wel! Zo ontzettend bijzonder dat jullie mij willen steunen. Ik ga jullie op de hoogte houden en we spreken elkaar snel tijdens het familieweekend. Liefs
€ 75
Door Sharon & Maarten
Leen wij zijn ontzettend trots op jou dat je dit gaat doen en wij willen jou helpen waar nodig met dit project ♡!
Charlene Brouwer
Wauw gekkerds dat jullie zijn! Dat jullie er altijd naar vragen en mij altijd blijven motiveren, besef ik mij steeds meer waar ik het voor doe. Dank jullie wel! Dikke kus
€ 20
Door Nurhan
Heel veel succes Charlene!
Charlene Brouwer
Ontzettend bedankt Nurhan! Doet me goed :D
€ 15
Door Wilma
Zet ''m op Charlene. Prachtig initiatief. Heel veel succes en ik hoop dat veel mensen deze mooie actie ondersteunen!
Charlene Brouwer
Wauw! Dankjewel Wilma dat je mij hiermee wilt steunen. Ik ga mijn best doen :D
€ 10
Door Alex
Good luck! Mooi initiatief!
Charlene Brouwer
Thank you! Te gek dat je mij steunt :D
€ 20
Door Judith
Wat ben je toch een heerlijk wijffie. Goed bezig poeperd!! Xxx
Charlene Brouwer
Lieve schat, je bent een kanjer! Dankjewel voor je donatie. Xxx
€ 10
Door Marion
Heel veel succes. Prachtig initiatief
Charlene Brouwer
Heel erg bedankt voor je sponsoring Marion!
€ 50
Door Frederik en Linda
Lieve Charlene, heel veel succes! F & L
Charlene Brouwer
Lieverds! Te gek dat jullie mij zo groots steunen en zo lief jullie sponsoring! Dankjewel! :D Veel liefs
€ 50
Door Hans & Willy
Lieve Charlene Succes. We steunen je graag ik je doel de wereld een beetje beter te maken.
Charlene Brouwer
Ontzettend bedankt lieve oom en tante! Het doet me zo goed dat jullie mij hiermee willen steunen!
€ 100
Door Nicole en Arthur
Geweldig dat je je inzet voor dit mooie doel en dit mooie land ❤
Charlene Brouwer
Lieve vrienden, zoals ik vanmiddag al naar jullie een berichtje stuurde, nogmaals hier: ontzettend lief en bijzonder dat jullie mij met zo'n gulle gift sponsoren. Ik ben jullie enorm dankbaar! ❤
€ 60
Door Reinder & Siny
Veel succes met je actie; we waarderen het zeer als mensen ergens voor staan en er voor gaan... Liefs van ons !
Charlene Brouwer
Wauw! Ontzettend gul van jullie! :D Heel erg bedankt voor jullie sponsoring, het betekent heel veel voor me. Tot snel in juli! Liefs van mij.
€ 100
Door Cees en Lucy
Veel succes
Charlene Brouwer
Lieve pap en mam! Onwijs bedankt voor deze enorm gulle bijdrage! Jullie zijn de beste :)
€ 100
Door Charlene
Op zaterdag 08 juni 2019 heb ik een dagje als vrijwilliger op een evenement gewerkt. Het geld dat ik hier heb opgebracht stort ik voor Nepal.
Actie gestart op: 03 juni 2019

Over Simavi

Een gezond leven voor iedereen

Want wie gezond is, kan zich ontwikkelen en zo uit de armoedespiraal komen. Ontdek ons nieuws en de verhalen per thema.

Inspireer je vrienden

Deel deze actie