Hike For Health 2019 (Madelon)

151%

€4515,-

Opgehaald van € 3000

nog 0 dagen

Tot einddatum 30 november 2019

Steun deze actie

Het verhaal

Een Himalaya trektocht in november 2019 voor Simavi om het verschil te maken in de gezondheid van moeders en kinderen in Nepal.

Mijn motivatie

Met 25 deelnemers gaan we 10 dagen naar Nepal. We bezoeken de projecten van Simavi in Kohalpur en Kapilvastu. daarna gaan we 5 dagen hiken in de Himalaya om daarmee geld in te zamelen voor de bewoners in Kapilvastu!
Zoals sommigen van jullie wellicht weten ben ik een tijd ambassadrice geweest voor Simavi en vind ik het fantastisch om op deze wijze de projecten te kunnen bezoeken en dmv een trektocht ook de projecten daar te kunnen ondersteunen.
Daarbij is jullie hulp keihard nodig. Iedere gift is zeer welkom. Tot november ga ik hard trainen en houd jullie ondertussen op de hoogte!

Tijdlijn

€ 50
Door Sidonie Nana
Kippenvel bij het lezen hoe jullie je wéér hebben ingezet voor een ander. En dan samen, bijzonder, heeeel trots op jullie
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Si’tje, ouwe gek! Je hebt 75 dagen geleden ook al gedoneerd! Dat is toch veel te gek?!! Ik snap het wel, velen weten dat niet meer. Super super super lief!!! Veel te gek. Wil jullie er alles over vertellen. Dikke zoen en veel dank, namens Simavi en ook PB 😘😘😘
Update van Madelon Oudshoorn Spaargaren
4e7fce42 12fe 4c97 979e 43476787c21a

Lieve supporters.
Het is afgelopen, uitgelopen, afgerond, doel gehaald en tot een mooi einde volbracht. En met jullie steun kunnen we het project nu nog langer ondersteunen.
Vier jaar geleden met Jet Brouwer (baas Simavi) en consorten bedacht dat we zoiets wilden doen. Dat ik uit ervaring wist dat het veel gaver is om donateurs de kans te geven om te kunnen zien wat er met de donaties gerealiseerd kan worden, dat hands-on veel meer impact heeft.
En nu behoren wij van #hikeforhealth2019 tot de pilot groep van dit idee waarvan er nog velen gaan komen.
We hadden allemaal eigenlijk geen idee van wat zou komen. Uit ervaring wist ik dat alleen al de projecten bezoeken, als je net ingevlogen bent uit een zeer druk leven, heel veel impact zou hebben en dodelijk vermoeiend is. Maar hoe de hike daarop volgend zou zijn, wist niemand en dat was achteraf misschien maar goed ook.
Voor de volgende groepen gaan ze zeker het een en ander aanpassen. Minder druk programma en af en toe tijd om bij te komen. Diep respect heb ik voor allen die ook met onbekenden kamers moesten delen na de zeer intensieve dagbestedingen. Ik was daar immers heerlijk met mijn lief en bovendien met twee lieve vriendinnen uit mijn dispuut.
Na onze laatste hike dag, appel-eitje en wat mij betreft toch opeens veel te abrupt beëindigd, reden we het laatste stuk de berg af in 5 hobbelende 4 x 4 jeeps. Dat is op zich ook nog een heel avontuur. We kwamen regelmatig onze gidsen en dragers tegen, die dezelfde berg afdaalden als wij, maar natuurlijk minstens zo snel waren. We hadden even daarvoor afscheid genomen van hen, met veel pijn in ons hart. Heel close waren we geworden met degenen die Pieter Bas en ook mij en mijn jaargenootje er door heen hebben ‘gesleept’. Evenals de baas van de touroperator www.upeverest.com in Nepal, Simon van de Nederlandse organisatie FAR( for all reasons) en Rens van Simavi...en niet te vergeten onze fotograaf Duc met zijn prachtige levensverhaal, die ons nooit uit het oog zijn verloren, met ons mee liepen in ons tempo, lief en geestig waren.
Onze vlucht naar Katmandu bleek niet te gaan. Zonder radarsysteem in de bergen, gebeurt dat heel erg vaak. Binnen no-time werd er een touringcar geregeld en was de tocht van 10 uur over 1 hobbel hoofdweg een feit. Het verkeer is anders dan bij ons. Je besterft 1000 doden onderweg maar het gaat, vaak, net goed.
Onderweg hadden wij onze bonte avond diner in de buitenlucht met vuur, kaarsen, Nepalese dansers en muziek makers en zeer dierbare speeches. Last minute georganiseerd, maar zo idyllisch! Rond 3 uur in de ochtend in ons hotel, alwaar we eerst koffers gingen herpakken. 5 uur eindelijk in slaap om om 10 uur weer met z’n allen voor het laatst te ontbijten.
Nu ik bevoorrecht ben op weer een unieke plek in ons geliefd India te mogen uitrusten, merk ik wat een aanslag dit heeft gepleegd op mijn lichaam. Het was zwaar. Veel te weinig slaap, koud, koud douchen, vieze hurk wc’s onderweg etc etc. Maar adembenemend land met zijn mensen. De mooiste natuur en uitdaging voor lichaam en geest.
De laatste dag aan de antibiotica voor de volle longen en het hoesten ( geen idee of het heeft geholpen, maar wellicht behoed van een longontsteking), alles komt los. Voor het eerst pijn aan de knieën (nooit gehad tijdens het wandelen), huilerig en de belofte was dat je veel afgevallen zou zijn! Nou ik lijk wel een zeppelin! Ik heb zo veel vocht vast gehouden. Eerder was me dat niet opgevallen. Mijn lichaam voelt strak, maar niet doordat ik prachtige spieren gekweekt heb, maar strak van het vocht. Koortslip tot in mijn neus en mond vol aften.
Maar zou ik het weer doen? Had dit niet verwacht...maar absoluut JA!! Maar dan wel met deze groep mensen! Want wat was die dynamiek bijzonder. Ze zitten allemaal in mijn hart. En hoewel het heerlijk is nu even samen met Pieter Bas te kunnen bijkomen, mis ik ze nu al oprecht!
Wil je dit ook ervaren, dat kan! Er zijn nog plekken vrij in maart 2020!
Nogmaals dank voor al jullie support ik ga dit nog heel lang verwerken, van nagenieten en mijn vruchten van plukken! X

€ 25
Door Martine & Bo
Geweldig!!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Nou ja zeg! Dat was niet de bedoeling! We zijn al zo blij met jullie en met alle liefde en aandacht voor onze Kofi! En de leuke foto’s en filmpjes van haar! Wij nu beetje bijkomen want was een behoorlijke inspanning voor deze twee mega fit-bejaarden😁. Tot volgende maand. 😘
€ 100
Door Pien
Houd vol Maddie & PB🎉
Madelon Oudshoorn Spaargaren
nou Moe, jullie hadden al zo rijkelijk gedoneerd! Is toch veel te gek! Dank lieve lieverd! Ik ga je snel alles vertellen! Even met z’n vieren (met verkeringen) eten? Dikke zoen!
€ 30
Door Ellen
Fantastisch dat jullie dit doen , liefde voor de ander!!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
El, dank voor je steun!!! Zo mooi dit best zware avontuur te zijn aangegaan en om te zien hoeveel lieve vrienden mij steunen voor dit mooie doel! Nu door naar ook jouw geliefd India! Dikke zoen en snel bijkletsen? 😘
€ 30
Door Olivier
Super trots op jullie, nog veel succes! Olivier & Sandra
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Nou dit is toch wel heel speciaal! Van mijn lieve neef en zijn lief ook steun te krijgen! Zo verrast en zo lief. Ga jullie alles vertellen tijdens Kerstdiner! Dikke xx je ouwe nicht(je)
€ 30
Door Heleen
Super trots op jullie. Nooit uit mijn hart. X
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Ahhhh lief!! Ik ga je gelukkig snel alles vertellen! Zo waanzinnig deze reis met super doel wat we met eigen ogen konden zien! Dikke zoen en dank💝😘
€ 100
Door Mo
Succes lieverd😘
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Mo!! Wat te gek jouw support! Zo lief! Moest vaak aan onze tripjes denken naar Ghana. En hoe moe we konden zijn (en/of zielig) van het drukke programma en de omgeving. Nou dat was hier nog wat tandjes opgeschroefd hahaha! Maar ook onvergetelijk. Zullen we even een Ghana-koffiedate plannen? Dank lieve vriendin nogmaals. Dikke xx
€ 100
Door Gaby
LEVEN🍀🎁💞
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Mafkees! Jij had toch al gedoneerd?! Je bent mijn gekste en meest originele leukerd💞. Dank lieverd. Het was fantastisch! We moeten snel over Nepal kletsen en ervaringen uitwisselen. Ik leef me suf! 😘😘
Update van Madelon Oudshoorn Spaargaren
8892b3fe 85bc 44af 912d 90eb09990c73

Lieve donateurs en andere lieve vrienden.
Onze 4e hikedag zit er op! Wat een ongelofelijke ervaring en de moeilijkste lichamelijke en mentale uitdaging die ik (PB ook vermoed ik) ooit hebben gedaan en zullen doen. Dit kun je eigenlijk niet voorbereiden, tenzij je 5 dagen in de week in de sportschool staat en dan minimaal 6 uur non-stop op het steps apparaat. Of iedere dag tussen de 100 en 250 verdiepingen een trap op en neer neemt, want dat komt ook al aardig in de buurt. Maar we leven nog! Iedereen is inmiddels ziek, longen, koorts, hoofdpijn, oorpijn en keelpijn, maar we hebben elkaar er ziek en wel door heen getrokken.
Waarom is het zwaar? (In het daldorp moesten we al wat zieke mensen achter laten)De eerste dag tot aan de lunch, was het nog een soort van te doen omdat je over paden en door dorpjes naar boven klom. Maar na de lunch moesten we 4000 steile treden klimmen. Bij de lunch moesten daardoor ook wat mensen met de auto omhoog. Dit zou zogenaamd de zwaarste dag zijn. Toen ik boven kwam stonden daar al de eerder gearriveerden ons aan te moedigen. Spontaan barstte ik in huilen uit, ook bij het zien van PB die bovenaan de trap mij huilend stond op te wachten. Zo blij was ik dat hij dit gedeelte niet gedaan had! De dag erna, nietsvermoedend, weer die enorme trappen te beklimmen de hele dag. De groep werd closer en closed en velen deelden mooie en aangrijpende verhalen waarom ze deze uitdaging waren aangegaan. Op de tweede dag zakte de moed me in de schoenen toen bleek dat het hiken hier eigenlijk alleen maar bestaat uit trappen klimmen. Deze dag bleek dan ook net zo zwaar als de eerste.
De derde dag gingen we al om 3.30 uur aan de wandel om het ultieme doel te bereiken van de trip. Namelijk Poonhill. Fantastisch daar de zon op te zien komen en alle besneeuwde toppen te aanschouwen. We hadden zo’n geluk met het weer! Kraakhelder.
Wat we niet wisten, was dat we daarna nog 2 bergen gingen beklimmen en dalen (alles dus over die steile trappen), met bijna de zelfde hoogte als Poonhill. We hebben zo’n 12 uur gelopen die dag. Op mijn tandvlees. Ook gehuild en gedroomd van reddende helicopters. Na de lunch pilletje in genomen en knop omgezet.
Ook mijn enkel verzwikt in een te snelle afdaling, dus nu met strak ingebonden enkelsokje en speciale zalf, geleend van lieverds uit de groep, de laatste dagen de bergen af.
De wegen voeren je langs watervallen, de meest fantastische uitzichten, apen, overal stromend water en die waanzinnige toppen. Als je hoogtevrees hebt is deze tocht ook een afrader.
Bij later binnenkomst staat de kopgroep je op te wachten met muziek en juichen. PB kwam meestal als laatste binnen met een Sherpa en iemand van Simavi of de organisatie. Wij vallen elkaar dan steeds huilend om de hals, want zijn zo trots op elkaar. We hebben in de afgelopen 45 jaar veel samen meegemaakt, maar wat is dit weer een extra verdiepende bindende ervaring.

We verbleven soms in ‘afzien’ guesthouses en zoals nu, in 1 met eigen douche, wc en warm water!! Zo luxe!
PB liep zelfs voorop vandaag van ons groepje.
Morgen nog paar uurtjes dalen en dan weer vluchtje naar Katmandu. Blijkbaar door de luchtvervuiling daar loopt iedereen een soort long aandoening op. Als we dat hadden geweten, hadden we met die longkapjes op moeten lopen de eerste dagen. Helaas, typisch geval van te laat!
Ook heb ik braaf de yogaklasjes gedaan in de vroege ochtend, want hé, je wilt alles afvinken.

Ik ga nu een heerlijke warme douche nemen, hoop ik en hoop zo wat op te knappen door een wonderpil! Dank voor al jullie support! En mocht je nog meer verhalen willen horen...ik denk dat wij hier nog weken verhalen over kunnen vertellen.
Liefs, Madelon

€ 100
Door Martine en JD
Lieve schatten!! Wat zijn we reuze trots op jullie dat jullie altijd je inzetten en klaarstaan voor anderen! Niet alleen in Nederland ( ondergetekende❤️) maar wereldwijd ! Zet m op deze laatste loodjes en grote buiging! Heel veel liefs&liefde ❤️❤️😘😘💪🏻💪🏻
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Nou ja zeg, heb even bereik en de puf om een update te geven en zie nu deze veel te lieve bijdrage van jullie.!!! Dit is echt een ervaring om nooit meer te vergeten en nog zoveel over te delen als we terug zijn!! Hou van jullie! Dikke zoen xxx
€ 100
Door Hanne
Samen de wereld mooier en beter maken! Veel succes!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve Hannus, eindelijk bereik! Wat onwijs lief!!! Veel te gek toch. Maar het is zo mooi dit allemaal te doen en gezien te hebben! Ben ook altijd zo trots op jou en jouw werk. We doen samen wat we kunnen! Dikke knuffel voor jou en mijn lieve nichtjes xxx
Update van Madelon Oudshoorn Spaargaren
693a1a32 e750 45ec 86d5 9ba09676f2a3

En vandaag bezochten we de projecten waarvoor wij jullie steun gezocht hebben. Een heel ander verhaal dan gisteren. Hier was alles nog zeer onder ontwikkeld. De vrouwen daar waren in eerste instantie zeer terughoudend met de hulp die daar geboden werd. Ze hadden geen interesse in wc’s en ook niet in voorlichting mbt zwangerschappen, hygiëne, medische ondersteuning en water. Inmiddels zijn ze wel enthousiast maar zal het hier nog enkele jaren duren voordat ze zo ver zijn als de projecten die we gisteren bezochten. Wel fantastisch om te zien dat je uiteindelijk met alle donaties zo veel verschil kunt maken.

Update van Madelon Oudshoorn Spaargaren
66a56fde 168f 4f22 b57f 5da267b76426

Lieve allemaal. We beleven zo veel op 1 dag, dat het bijna niet goed na te vertellen is! Gisteren gingen we naar 2 projecten die na jaren hulp van Simavi er fantastisch uitzien. Wij werden ontvangen door een grote groep vrouwen die dmv micro-kredieten, het leven in hun gemeenschap zeer voor elkaar hebben. Hun huizen waren zeer schoon, ze bezaten wc’s en waterputten. Hun mannen werkten
veelal in Arabië, waardoor zij enorme zelfstandige vrouwen zijn. Wij werden zeer warm ontvangen, mochten hun huizen bezichtigen en na afloop dansten wij met deze uitgelaten vrouwen. Hier was echt duidelijk te zien hoeveel een jarenlange inspanning van Simavi zijn vruchten heeft afgeworpen.

€ 60
Door Monique
Heel veel sterkte en succes lieve Maddie en PB! You can do it! Xx Mo
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Mootje, wat fijn voor Simavi en dat steunt mij ook mega in het lopen vanaf maandag! Bijzondere ervaring met bijzondere mensen op zeer bijzondere plekken! Dank lieverd en keep you posted. Dikke zoen van ons!
€ 100
Door Midgie
Succes! Ben trots op je,hart op de juiste plaats.zelf
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve Midg, wat ongelofelijk lief!!! Zo fantastisch wat ze realiseren met al jullie giften. En dat we dat zelf bekijken deze dagen. Maandag start het 5 dagen lopen. Na onze Simavi reis nog naar jouw en mijn lievelingsland naast Nepal! Voor nu ons voorbereiden op de trek. Dikke zoenen en wanneer gaan we nou eten?? 😘
Update van Madelon Oudshoorn Spaargaren
6772b67b 9225 42c5 891e 6d94b87851c4

Lieve allemaal. Wat zijn we dolgelukkig dat we eerder naar Nepal vertrokken zijn! We hebben zoveel fantastische plekken al kunnen bezoeken en zoveel meegemaakt. Inmiddels 400 foto’s verder en verliefd op dit land. De anderen van de Simavi groep druppelde ook zo’n beetje het land binnen en morgenavond ons eerste gezamenlijke diner. Vrijdag ochtend vertrek naar het eerste Simavi project! Vreselijk spannend allemaal. We houden jullie op de hoogte....mits we WiFi hebben! Liefs xx

Update van Madelon Oudshoorn Spaargaren
Bddc5d95 b7f7 4a4d ba26 7277f3546293

Inmiddels struinen we anderhalve dag door prachtig Katmandu. Behalve op ‘Polar Steps’ kunnen jullie mij ook dagelijks volgen op Instagram. Mij vind je daar onder: madelon_mosinterior.nl

€ 20
Door Georgette
Heel veel succes met jullie mooie actie!❤️🙏
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve Sjors, wat lief van jullie!!! Moet steeds aan jullie denken want jullie zouden Nepal en India ook geweldig vinden. Na onze reis echt eten!! Dank lieverds, xxx
€ 60
Door Eveline
💪
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve mede pinda-dispuuts- en huisgenoot, zo lieffffff. Dank je wel. Lief al die Dusarters die mij sponseren, We gaan over 15 min naar vliegveld. Keep u posted. Tot snel op volgende Dusart eten. Dikke xx
Update van Madelon Oudshoorn Spaargaren
Img 4645

Jaaaaa vandaag vertrekken wij naar Katmandu! Zo'n zin in. Op de foto zie je het Simavi programma. Je kunt ons volgen via de gratis te downloaden app 'Polar Steps'

www.polarsteps.com/MadelonMijnsterOudshoornSpaargaren.

Tot over 3 weken!

Liefs,

€ 30
Door Edith
Wandelen. Ook fijn voor jullie zelf natuurlijk. Maar het gaat om het goede doel.
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Edith, wat onwijs attent van jou!!! Zo lief! Morgen gaat het grote wandelen beginnen. Super spannend! Dikke zoen voor jullie
€ 30
Door Valentine
Heel veel succes en plezier en goed dat je dit doet !
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve vriendin, samen aan de wandel op een andere plek op deze aarde voor verschillende mooie doelen! Dank voor de donatie en ik denk aan je. Liefs aan mooi Ghana! Samen snel weer die kant op! Xx
€ 25
Door Justine
Lieve Maddie en PB een super reis toegewenst!! Xxx
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Dank lieve Jus!! Super spannend! Over een paar uur vertrekken we naar Katmandu. We houden jullie op de hoogte! Tot snel bij het Damesdiner! Verheug me. Dikke zoen xx
Update van Madelon Oudshoorn Spaargaren

Lieve allemaal, jullie kunnen ons volgen via de gratis app 'Polar Steps'. Mochten jullie die niet hebben dan is het sowieso een leuke app als je van reizen houdt. Wie houdt daar niet van? Onze hike dus te volgen via:
www.polarsteps.com/MadelonMijnsterOudshoornSpaargaren.

€ 50
Door Ruben
Heel veel plezier. Er is niets leukers dan wandelen en als je er dan ook nog een goed doel nee steunt... En als jullie terug zijn dan komen eten bij ons thuis. Lieve groet, Ruben
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve Ruben, wat is dit nou toch lief! Ben ook zo trots op jouw kinderen met de mega prestatie door te rennen voor het kanker onderzoek. Wat een kanjers. Wandelen hebben we helemaal ontdekt. Gaan bijna verlangen naar weer wonen in de natuur. Wie weet ooit als de kinderen allemaal weg zijn uit Amsterdam.... Eten na 30 november lijkt ons onwijs gezellig. Tot dan veel liefs voor jullie allen!
€ 30
Door Jamie
Lieve Maddy & PB, Zo onwijs mooi en dapper dat jullie dit avontuur gaan doen. Zet hem op kanjers! XX
Madelon Oudshoorn Spaargaren
James, jij hoeft ons toch helemaal niet te supporten, dat is toch veel te lief. Ik hoop dat jij ook ooit zulke mooie dingen kan gaan doen in de toekomst. Heel goed ook voor geest en lichaam zo in de natuur lopen en dat te kunnen verbinden aan zo'n mooi doel. Dank lieverd en we houden jullie allemaal op de hoogte! dikke xx
€ 60
Door daphne
Hai lieve Maddie en Pieter-Bas, geweldig dat jullie dit doen, veel succes en vooral plezier. xxx daph
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Liefste Daffie, wat ben ik blij met zo'n fantastische steun van ons Jonquille'85! Zo lief ook van jou. En wat zou ik serieus zo iets graag met nog meer uit ons jaar delen en vooral met jou als fervent reiziger. Voor nu is 3 al een top score natuurlijk en we gaan jullie stalken met foto's en updates. Verheug me je zo persoonlijk te kunnen knuffelen en bedanken voor je gift, mede namens Simavi. Voor nu alvast een dikke x
€ 30
Door A.M.
Zet hem op. Het gaat je lukken 💪
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve A.M. Dank voor je lieve bijdrage, Eerlijkheidshalve breek ik al dagen mijn hoofd over van wie ik dit heb mogen ontvangen want kom er niet uit met mijn mailinglist. Stuur mij even een pm zodat ik weet wie ons steunt. Des al niettemin, dank dank dank!
Update van Madelon Oudshoorn Spaargaren
Img 4058 %281%29

Lieve familie, vrienden, donateurs,

Afgelopen weekend was het dan zo ver! Eindelijk onze eerste wandeling op een heuse berg.
Zomaar 23 minuten achter ons huis in Frankrijk, blijk je geweldige hikes te kunnen doen met de meest ongelofelijke uitzichten. Want behalve uitzicht op de Alpen heb je ook een groot deel van de Côte d'Azurkust in je vizier. Adembenemend mooi.
De mevrouw bij het toeristenbureau in het middeleeuwse plaatsje Gourdon, bleek een Nederlandse, dus die kon ons adviseren. Toch lekkerder in je moerstaal.
En zo gingen wij de paden op met onze jongste (ver) voorop. En laat ik nou net van mijn vriendinnen een fitbit hebben gekregen waarmee ik dag en nacht alles kan bijhouden! Zo zouden wij volgens dit apparaat 124 verdieping geklommen en hebben wij totaal 11 km afgelegd. Er stond 3 1/2 uur voor maar wij hebben er 2 1/2 uur over gedaan. Naar boven trotseerden wij stijle smalle geitenpaden met heel veel losse keien. Nu nog zonder loopstokken. Dat was vooral op de tocht naar beneden op al die losse stenen best eng balanceren. Dan kan het wellicht alleen maar meevallen straks als we wel wandelstokken hebben.
Onderweg kwamen we veel langsscherende paragliders tegen en natuurlijk zeer ervaren hikers.
Maar we did it! Onze eerste echte berghike. Zonder kleerscheuren. Nog wat geplande weekenden te gaan in de Alpen voor het echte werk in November! Keep you posted.

€ 25
Door Emilie
Daan en Nansk afgetikt...last but not least you! (incl fooi) 😜 Zet m op en veel plezier allemaal! 😘🏃🏻‍♀️🏃🏼‍♀️🏃‍♀️🦵🦶🙏👏👏👏
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Ben nou toch heel nieuwsgierig naar die fooi....Dank lieve Eem. Zou toch een mooi reis/doel geweest zijn met het hele jaar?! Wellicht met het lustrum in 2025. Nu eerst maar eens kijken of alle neuzen de zelfde kant op staan voor paar dagen in 2020 ;-). Daan, Nelsk en de 2 mannen en ik gaan nu in ieder geval de benen uit onze lijf lopen voor Simavi. Dikke xx
Update van Madelon Oudshoorn Spaargaren
Img 3643

Hoe mooi is ons eigen land! Wat je allemaal niet tegenkomt tijdens de 'paaltjes' wandelingen!

€ 60
Door Leena
Veel kracht daar! Wij letten op het thuisfront....
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve Leena, zo ongelofelijk lief van jou. Nog maar korte tijd nu voor vertrek en vind het heel spannend. Wel beetje bezorgd over mijn gezondheid en de tocht. Voor mij beter geweest om op de projecten de handen uit de mouwen te steken, wat ik meestal doe. Maar ga mijn uiterste best doen en volop in training nu. Voor jou als Finse is dit vast een fluitje van een cent. Tot snel! Liefs xx
€ 150
Door nadja
ik heb de centjes verdeeld over jou Danielle en Nannick. heel veel succes met de hike!!!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve Nad, dat is toch fantastisch! Allemaal voor hetzelfde doel, dus veel te gek dat je je jaargenoten zo waanzinnig steunt! Wel heel erg jammer dat jij en Just niet mee gaan! Misschien toch gewoon meelopen voor de gezelligheid? Of bij ons aanhaken in India daarna? Moet nog nodig die tocht met jou om dat meer gaan doen. Maar jij te druk met studie nu waarschijnlijk? Plannen iets exotisch als jij klaar bent! Dikke zoen en ga mooie foto's maken van de projecten voor jullie allemaal! xxx
€ 100
Door Britt
Heel veel succes, mooi doel!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Nou zeg Britt, veel te lief dit! Waanzinnig. En ook super blij altijd met onze samenwerking en de mooie dingen die we samen realiseren! Ik ga mijn stinkende best doen voor dit mooie doel en zie je sowieso voor die tijd in het ETC! liefs.
€ 100
Door Nicoline
Liefs & succes met dit avontuur!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve schatten, hoe fijn jullie aanmoediging en hulp aan deze Simavi projecten! Dank dank dank. Gelukkig zien we jullie nog vóór de grote tocht. Verheugen ons. xxx
€ 25
Door Anke
heel veel succes!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Ank wat super!! Op nog een lange samenwerking met de meest beeldige stoffen! lfs
€ 30
Door Folk
Wandelen!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Wandelen, wandelen, wandelen? Jij moet het nog zien hè, maar we gaan je verbazen baas. Let maar op! Als jullie met z'n allen voor Kofi zorgen die periode, komt het allemaal goed ;-) Dank voor je steun en zal jullie missen op deze reis om samen een doel te bereiken. Dikke xx
€ 50
Door Carola
Veel succes! Zet m op! Xxx
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Zo fijn al die steun! Ik vlieg de bergen over, mede door jullie hulp! Kan niet wachten om de projecten te bezoeken en middels 'hands on' een kleine hulp te zijn. Dank lieverd. verheug me op komend weekend! xxx
€ 30
Door Jurriaam
Succes mamski ❤️
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Haha heb je je naam veranderd? (m=n) Ja je mag trots op ons zijn. Zie ons gaan in de sportschool. Binnenkort samen trainen wellicht? Dank voor je hulp schat. Ik voel weer een gezinsuitje opkomen om samen weer voor goed doel te strijden ;-). Maar nu eerst maar eens dit volbrengen. Dikke zoen
€ 15
Door Lisa
Xxxxx
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lief Lies! Misschien een leuk lustrum uitje met hele dispuut, een hele dag iets moois ondernemen voor dit goede doel ;-).? Gaan jij en ik dat regelen op ons volgende Ghana tripje anders. Dank lieverd voor je sponsoring. xxx
€ 50
Door Angret
Zeg hem op liefjes!! Xx
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Heel wat anders dan onze filmavondjes dit :-). Maar wel mooie stof weer om over te kletsen met jullie na onze reis. Dank lieverds voor jullie support en op een mooie gezellige winter samen in Amsterdam! Dikke x
€ 100
Door Frans & Cathleen
Heel veel sterkte en plezier voor dit mooie doel! Wij leven met z'n 5-en met jullie mee.
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve Frans, Cathleen, 3 toppers en niet te vergeten Cloë, Ongelofelijk lief dat jullie dit supporten. Genieten nog na van onze mooie gesprekken en heerlijk diner met en bij jullie. We kunnen dit ook voortzetten tijdens een wandeling in een weekend! Veel liefs en nogmaals dank.
€ 100
Door Deetje & Gerard
Lieve Maddie, wij vinden dit een hele coole, mooie stoere, hippe actie ;-) heel veel liefs en zoenen D&G
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Ha favo setje, wat zijn jullie toch een heerlijke schatten! Dank, dank, dank! Volgende keer gaan jullie mee hoor. Of sluit aan bij het India-stuk erna? Zie jullie gelukkig gelukkig snel, dus kletsen uitgebreid bij hierover. luv luv ook namens mijn vaste (wandel)vriend xxx
€ 20
Door Elly
Super goed van je! Succes!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve Elly, wat ontzettend leif van je! Dank. Kom je meesporten af en toe bij Soho House? Echt niet verkeerd daar. Zijn jullie heel druk met Amsterdam bezig? Laten we elkaar snel weer even zien. Liefs
€ 100
Door Bibi
Veel succes !! Leuke bestemming en mooie combinatie met simavi
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve 'oude' vriendin van me. Super lief dat je mij hebt geholpen om dit doel voor Simavi bijna te bereiken. Nog 52 dagen te gaan en die heb ik wel nodig ter voorbereiding. Wellicht nog even daten voor die tijd? Wanneer kun jij je losrukken van je verplichtingen? Hoor graag. Nogmaals dank. Liefs
€ 100
Door Marleen
Het gaat jullie lukken en dan bedoel ok niet het bedrag! Succes, echt een mooi doel.
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Smar, wat zal ik regelmatig aan jou denken in die bergen en aan jouw elektronische fiets haha. Maar als jij dit soort beproevingen kunt, moet ik toch niet achter blijven. En hoe leuk met twee jaargenoten. Volgende keer voor de jaarband met z'n allen??! Dikke knuf en verheug me op het weekend Valkenburg met z'n heuvels en als beloning dineren met jullie! xx
€ 50
Door Sidonie Nana
Lieve Mad, goed plan, ik vind jou helemaal TOPPIE
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Si'tje Ik vind jou ook al veel meer dan ons halve leven een topper! Dat weet je. Dank dat je me dmv je bijdrage nog meer die top laat bereiken! <3 xx
€ 60
Door Marijke
Lieve Madelon, wij hebben je een klein stukje verder geholpen. Succes met de voorbereidingen en straks veel succes! XxxMarijke (en Marc natuurlijk)
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Allerleukste collega, behalve de humor is ook het gebrek aan sportuitingen wat ons bindt! Des te leuker dat we er, ieder op zijn manier, nu toch tegenaan gaan. Heel lief jullie bijdrage en jij gaat mij nog vaak zien met pijn all over, maar ook met mooie verhalen na deze prachtige reis voor Simavi. Jij zult er nog vaak en veel over moeten horen haha. xxx
€ 100
Door Kippie
Super gaaf dat jullie dit doen! Go Mamieootje & Co Een vriend arts heeft Kilimanjaro beklommen om geld op te halen voor ons laboratorium in Naggalama Uganda Veel succes, zet UM op, fluitje van een Euro 👍😄 Nu nog kijken of ik dit uit het buitenland kan sturen..... Liefs, kippetje
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve Kip, ahhhh zo lief! En jullie arts had vast een betere conditie! En een grotere uitdaging. Dit is voor ons ook nog echt en beproeving maar te gek dat we eerst de projecten zelf gaan zien. Daarna is het nog duidelijker waar we het voor doen. Dank voor je support en jij ook succes met het ondersteunen van je project in Uganda. Mooi dat velen zich inzetten. Dikke zoen en hoop tot snel, xx Mammiejootje
€ 100
Door Rob Peetoom
Heel veel succes!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Wat super leuk en lief dat jullie mij sponseren! Tijdens deze trip zal totaal niet van belang zijn dat mijn haar niet zo goed zit, maar des te meer ben ik bevoorrecht dat ik wél in en land woon waar ik me druk kan en mag maken over mooie haren met jullie hulp! Keep you all posted! Lfs
€ 50
Door Kitty
Lieve Maddy, dit wordt een onvergetelijke reis. Soms afzien en toch weer doorgaan en je eigen pad vervolgen. Veel prachtige momenten wens ik jullie. Succes! Liefs Kitty
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Dank lieverd, ga zo'n marathon die jij doet nooit redden, maar met jouw aanmoediging wil ik dit toch wel echt voor elkaar krijgen. Dank voor je mooie lieve woorden ook. Heel veel liefs. Je oude partner in style
€ 50
Door Niels
Top dat je dit onderneemt heel veel succes en plezier!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Nelis, wat fantastisch dat je mij, maar uiteraard eigenlijk Simavi, steunt. Die Dikke en ik slepen elkaar de berg wel op voor dit fantastische doel. Maar daarvoor nog even gezellig eten met onze dochters? Ik vraag Fre en Beer dit op te zetten! Liefs uit 020
€ 100
Door Simone
Succes lieverd! Mooie uitdaging van jullie beiden! X
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Moontje, ben je zeer zeer dankbaar. Onze gezamenlijke wandelclub gaat niet zo lekker hè. Volgende week even met de agenda zitten denk ik. Dolgraag met jullie nog wat 'droog' oefenen op wat heuvels! dikke knuffel
€ 30
Door Valerie
Ik wens je een prachtige en byzondere reis toe, dikke knuffel val
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Dank lieve Val, dit zou volgens mij ook helemaal iets voor jou zijn, dus volgende keer gaan we samen en slepen we die Dikkies met ons mee ;-0 XX
€ 50
Door Suzan
Geweldig Madelon, ik steun jullie graag!!! Heel veel succes met de beklimming, lijkt me zeer inspirerend👌😘
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lief Su, jij weet als geen ander hoe het is om je hard te maken voor het goede doel. Nog even flink oefenen voordat we de voor het echie gaan! Dikke xx
€ 60
Door Marjoleine
Zet hem op!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Wat onwijs lief nou weer! Zo spannend straks de projecten met eigen ogen te kunnen zien. Graag kom ik ook alle kussens bij je life bekijken een keer. Stay tuned voor deze uitdaging. Lfs
€ 100
Door Clarisse
Veel succes
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Dank lieve Clarisse. Het is zo'n mooi doel en gelukkig train ik nu boven in ons gezamenlijk clubhuis ;-). Mocht je een willen meetrainen met mijn personal trainer, met het mooiste uitzicht van A'dam, laat me weten! Dank voor je zeer lieve sponsoring. Keep you posted. lfs
€ 30
Door Ingeborg
Dit gaat je lukken! Succes
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Haha zo fijn dat jij in me gelooft! Dat geeft me moed. Dank voor je lieve bijdrage! Zie je in oktober. ;-)
€ 10
Door Joan
All is one! Zet ‘m op en veel plezier!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Ha Joan, wat ongelofelijk lief dat je ons steunt. We hebben er veel zin in en kunnen niet wachten de projecten te bezoeken. Liefs PB & M
€ 150
Door Netteke
Topactie, zet m op allebei xx
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Wow lieve schone zuster, heel lief van jou! Momenteel mogen we met de nieuwe pup niet meer dan 10 minuten lopen, dus dat schiet lekker op! Maar we gaan ons uit de naad trainen, sowieso de hele maand september, oktober en november tot vertrek. Keep you posted xx
€ 50
Door Nannick Bast
Gefeliciteerd met je verjaardag en super dat we dit samen gaan doen!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Nannick wat lief!! Zie dit nu pas. Verheug me ook erg, maar ben nog totaal niet in vorm! Helluppp. Sleep je mij omhoog ;-) Heb er zin in. xx
€ 30
Door Gerrit
Succes Madelon. Kanjer!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Ahhhhh wat lief!! Denken nog elke dag aan de mooiste tijd met jullie in Ghana. Leven schiet voorbij en Pom en ik willen dolgraag jullie opzoeken binnenkort! Als geen ander weten jullie dat ver van huis, maar ook zeker dichtbij, zoveel doelen te ondersteunen zijn. Jullie zijn ons grote voorbeeld daarin! Dikke zoen voor jou en Tineke en tot snel!
€ 30
Door Marlous
Lieve Maddie en PB, mooi doel, veel succes!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Louske, succes hebben we hard nodig en de vrouwen en kinderen aldaar hebben de giften hard nodig. Mooi om het zelf te gaan bekijken in november. Dank voor je lieve bijdrage en kletsen uren bij komend weekend! Xx
€ 50
Door Milou
Wat een mooi project. Stoer van jullie! Zullen we volgende week alvast een kleine tour met elkaar maken in Frankrijk? XXX Milou
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Milouteke, wat lief van je!! Samen oefenen dit weekend of liever bijkomen van drukke maanden. Dat gaat er om spannen. In ieder geval veel zin in en in november voor ons de real thing, mede dankzij jouw support! Xx
€ 20
Door Hetwien
lieve Maddie Succes met lopen !! Goed van jullie !
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Hetje, hoop dat je ooit meegaat. In ieder geval zo gezellig dat je met ons oefent! Dat houden we er in! Dank voor je lieve bijdrage xxx
€ 100
Door Nellie
💪🏽
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lief Nel! Normaal samen aan de slag voor 2BeWorldwide, maar erg lief dat je je nu hard maakt voor heel ander werelddeel! Snel weer met jou mee naar Ghana!! Dikke xxx
€ 100
Door Rob & Eleke Rappange
Heel veel succes!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve E en Rob, Zou ook iets voor jou zijn E, zulke kilometers maken! Of zijn jullie er al geweest samen? Heel veel dank namens Simavi voor jullie support en hoop dat dit voor de hernia een goed idee is hahaha. In ieder geval gaan we ons stinkende best doen en slepen elkaar wel de berg op voor het goede doel ;-) Dikke xx
€ 30
Door caroline
Veel succes. Mooie actie van je!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Wat lief Caroline!! En het lijkt nog ver maar tijd te kort om dagelijks te oefenen. Als dat maar goed komt. Deze zomer maar eens wat bergen ‘pakken’. Keep you posted. Liefs en dank.
€ 30
Door G.
Yoooohoooo, Op de blaren dan hè ;-), XG
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Ga je niet mee om ze te verzorgen? Jij was daar natuurlijk al. Straks weer mooie verhalen die we kunnen delen! Dikke pakkerd
€ 100
Door K en M
Succes beiden! K en M
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Ach weer zo lief! Himalaya zal me ten alle tijden doen terug denken aan onze fantastische reis door Buthan! Zullen jullie nu daar missen. Dikke omhelzing
€ 100
Door Liesbeth
zet hem op, kanjers !!!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Dank lieve Moederannetjes!! Wij gaan zwaar ons best doen. Pffff waren we nog maar 20! En wat zullen we daar veel prachtige koppen tegenkomen die zo bij ons aan de slag zouden kunnen als model! Meenemen :-) ? Dikke xx
€ 50
Door Marijke
€50,- van mama
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Dank lieve mams. Jammer dat je niet mee kunt!! Maar teveel bochten voor jou ;-) Luv u x
€ 100
Door Aleid
De paden op de lanen in. Op goede schoenen. Succes!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Jawel en kan niet wachten tot we starten met de wandelclub!!! Dank dank dank, mijn verkering en ik doen nu een extra bergtop! Xxx
€ 50
Door Janneke
Go for it!! Trots op je xxx
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Dank lieve bff. Jij binnenkort op voor heavy swimming ! Zo dragen we allemaal iets bij waar we kunnen. Big kissss
€ 30
Door Paulien
Mooi mooi!! Dikke kus
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lief!!! Ik kom snel in jouw gebied wandelen! Wanneer heb je tijd? Vandaag in ieder geval veel stappen op de teller ;-) dikke xx
€ 150
Door Kirsten en Robbert
Goed bezig Maddy en PB!!! Dikke kus
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Zo lief weer van jullie!!!! Gaan jullie alles vertellen als we terug zijn! Maar eerst 30kg afvallen en sporten! Kunnen we ook bij robbert in de leer misschien :-) . Wij hebben er ongelofelijk veel zin in en zoals jullie weten combineren wij deze bestemmingen graag met een goed doel zoals deze. Dikke zoen
€ 150
Door R en S
Veel succes !
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Lieve R en S, dank voor jullie lieve bijdrage. Wie weet in de toekomst gaan jullie gezellig met ons meedoen in zoiets. Voor nu gaan wij extra passen zetten voor jullie en de vrouwen en kinderen in Nepal ;-)Liefs, Madelon
€ 20
Door Paulien
Go Maddie en PB, mooi doel.
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Ja super leuk samen met Daan, Nelsk en PB. Maar hele klus nog die voorbereiding. super lief dat je me support. Dikke zoen
€ 100
Door Pien
Lieve Maddie, Wat geweldig dat jij dit gaat doen!! Heel veel succes alvast met trainen de komende maanden! Zullen wij in Frankrijk ook samen een loopje doen? Dikke zoen, Dicky & Pien
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Dank lieve Pien en Dicky! Heel fijn!! Jazeker moeten we de berg op samen in Frankrijk, maar bel me ook voor samen wandelen in Amsterdam please. Veel gezelliger dan alleen wandelen. Dikke zoen voor jullie.
€ 20
Door Nicolle
Zet hem op Maddie!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
Volgende keer ga je mee hoor! Lief dat je me support! xxxx
€ 50
Door Clien
Yes, bijna slank en fit. Val er vooral niet bij neer zou ik zeggen en heel veel plezier!
Madelon Oudshoorn Spaargaren
haha. Lief! Wordt nog heel spannend! Dank voor donatie zustertje xx
Actie gestart op: 25 maart 2019

Over Simavi

Een gezond leven voor iedereen

Want wie gezond is, kan zich ontwikkelen en zo uit de armoedespiraal komen. Ontdek ons nieuws en de verhalen per thema.

Inspireer je vrienden

Deel deze actie