Hygiene op zijn best

16%

€120,-

Opgehaald van € 750

nog 0 dagen

Tot einddatum 31 juli 2019

Steun deze actie

Het verhaal

Uit frustratie met een knipoog en om mensen bewust te maken dat hygiëne niet alleen voor hunzelf, maar ook voor andere erg belangrijk en plezierig is, heb ik een kalender uitgebracht van het, eigen gecreëerde, typetje Toiletta met haar wc weetjes. Met een beetje humor wijs ik iedereen eigenlijk op de nalatigheid die we allemaal in de toilet tegenkomen. En er vaak zelf ook debet aan zijn.
Bij elke kalender die ik verkoop doneer ik 2 euro naar Simavi

Mijn motivatie

Toen ik hoorde van de Wereld Toiletdag viel het bij mij samen. Het moest zo zijn. Ik steun graag goede doelen en hoe toepasselijk is het dan, om mijn kalender te combineren met het goede doel van de Stichting Simavi die zich oa inzet voor sanitaire voorzieningen voor in de derde wereldlanden, waar door gebrek aan hygiëne 1000 kinderen per dag sterven aan diarree.
Hoe mooi is het dan als ik een steentje kan bijdragen om de 2,3 miljard mensen, die nog leven zonder veilige sanitatie en schone toiletten, te voorzien van deze o zo nodige behoefte om gewoon naar een schoon en (voor ons) normaal toilet te kunnen.

Tijdlijn

€ 40
Door Ilze
Donatie ivm verkoop kalenders
€ 80
Door Ilze
Verkoop kalender toiletta
Actie gestart op: 08 december 2018

Over Simavi

Een gezond leven voor iedereen

Want wie gezond is, kan zich ontwikkelen en zo uit de armoedespiraal komen. Ontdek ons nieuws en de verhalen per thema.

Inspireer je vrienden

Deel deze actie