Startbaanrun 2018

100%

€200,-

Opgehaald van € 200

nog 0 dagen

Tot einddatum 3 november 2018

Steun deze actie

Het verhaal

Altijd al willen deelnemen aan een sportieve uitdaging? Maar nog niet de juiste gevonden? Dan is dit een ‘run’ die je niet mag laten lopen. Vlieg over een baan van 5 of 10 kilometer, geniet van de bijzondere locatie en ervaar een onvergetelijk avontuur, terwijl je tegelijkertijd iets goed doet voor een ander; de kinderen in het WASH & Learn programma.

Simavi organiseert op zondag 4 november de Startbaanrun. Een mooi evenement waar werkelijk iedereen aan mee kan doen. Zo kunnen kinderen 500 of 1000 meter lopen voor het goede doel en ren jij 5 of 10 kilometer samen met je vrienden, familie of collega’s.

We vragen alle volwassen deelnemers minimaal €200 aan sponsorgeld op te halen voor deelname. De totale opbrengst van de Startbaanrun zal worden geïnvesteerd in het WASH & Learn programma van Simavi in Kenia, Oeganda en Tanzania. De opbrengsten worden door Aqua for All ook nog eens met 80% verhoogd!

Mijn motivatie

Hardlopen is gezond en de Startbaanrun helpt mensen in Kenia, Tanzania en Oeganda aan een betere gezondheid. Dubbele winst!

Tijdlijn

€ 200
Door Frans
Succes met je loop en de actie
Actie gestart op: 14 oktober 2018

Over Simavi

Een gezond leven voor iedereen

Want wie gezond is, kan zich ontwikkelen en zo uit de armoedespiraal komen. Ontdek ons nieuws en de verhalen per thema.

Inspireer je vrienden

Deel deze actie